Vegyek be nyugtatót? 13 éves fiam néha úgy beszél, amit biztosan nem érdemlek meg, tudom kamaszodik.
A magne B6 csak akkor jó, ha a feszültséget a magnéziumhiány okozza.
Nekem sokat szokott az használni, hogy mielőtt elönti a kaki az agyamat, elvonulok 1 percre a fürdőszobába (ott tudok egyedül lenni), simán lenyugszom, visszamegyek és tisztázom a dolgokat.
Ha nagyon nem megy, van a sedatif pc homeopátiás szer.
azt egyszer szedtem és mint minden b vitaminos étvégyat csinál, amúgy is küzdök a kilókkal( van egy 1, 5 éves kicsi aki néha még szopik is)
valami gyógynövényesre gondoltam
:) ez nagyon jó.
Engem a 8 éves fiam bír kikésziteni. Eszméletlen, mennyire undok, és magánakvaló tud lenni, és mindent megmagyaráz. Én, amikor már sík ideg vagyok, kimegyek egy pár percre a friss levegőre. Sokáig nem tudok kint bóklászni, mert van egy 16 hónapos lányom.
A sedatif pc-t kipróbálhatod, nem árt, de nem is használ :)
Még a citromfű tea is jó.
ez a sedafit pc gyógyszertári dolog?
köszi, hoyg adtok tanácsot, féltem , hogy le leszek hurrogva.Érzem, hoyg én viszem túlzásba és a gyerek csak egy kis nyugtot akar, de ha hagynám este 7 kor látna neki tanulni, amikor éhes, megy a mozija( amit engedek)és nem lenne készen
a citromfűteát gondoltam, de vajon ha reggel lefőzöm, mennyit kell inni és mikor, hoyg kb du. 4-re hasson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!