Miért sminkelte ki lányosan a fiamat a barátnője?
Ma hazajött és kérdeztem tőle, mi van rajta. Azt mondta: "Anya, te ezt nem értheted." és ennyi a válasza rá. Nem értem miért kell sminkelnie illetve a barátnője miért sminkeli ki. Ez számomra még lányos dolognak számít vagy már le vagyok maradva a mai kortól?
Igenis elítélem az ilyeneket, akár a fiam akár nem! Egy fiú ne sminkelje magát és mások se sminkeljék ki.
Amíg az én kenyeremet eszi, addig azt történik itthon amit én akarok! Miért nem beszél velem róla? Vagy a másságát titkolja előlem? De hát van neki barátnője, persze nem tudom milyen komoly, de láttam már őket csókolózni. (Csak véletlen láttam, becsület szavamra.)
ehh :D
ha még csak egyszer fordult elő, hogy kisminkelve ment haza, és van barátnője is, akkor nem hiszem hogy bármilyen "baj" lenne.. szerintem csak poénból csinálták..:D
Hát anyukám le vagy maradva ezekszerint mert aki 2nemet szeret egyszerre az ugyanúgy el van sráccal és lánnyal is.
Az meg h a te kenyered eszi nevetséges, majd nézd meg később a viszonyod vele. Ha nem tanulod meg most lazábbra fogni a dolgot otthagy titeket mint a franc.
Egyáltalán milyen smink volt rajta? Rúzs szemhéj festékkel vagy csak alapozóval volt kikenve?
"Igenis elitélem az ilyeneket"
Ezért nem beszél veled róla.
Ha poén volt akkor meg minek magyarázkódjon?
Ez az "amíg az én kenyeremet eszi" duma szörnyű.. Minek neked gyerek akkor? Ezzel azt mondod hogy 18 évre felvettél egy rabszolgát. Mert nem csodálkoznék ha lelépne, amint tudna. Én anyám is ilyen, és tény, nem beszélgetünk egymással, ha bajom van nem hozzá fordulok. Szerintem magadra vess, hogy nem beszél veled se erről, se más lényeges dologról. Anyámmal kezet foghatnátok, hogyan bsszuk el egy gyerek életét.:)
Különben meg könnyen lehet hogy meleg. Mert egy igazi férfi sosem hagyná hogy kisminkeljék.:D
Fiúk is sminkelik magukat, vagy nem tudtad? Le vagy maradva!
Legalább őt srácról tudom az osztályomból hogy alapozót és szájfényt használ. :DDD
De a srác nem homár.
Ha sminkelni akar,kedves kérdező,akkor mondd neki,hogy sminkelhet,ha megkeresi az árát.Én egy forintot nem adnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!