Miért sminkelte ki lányosan a fiamat a barátnője?
Figyelt kérdés
Ma hazajött és kérdeztem tőle, mi van rajta. Azt mondta: "Anya, te ezt nem értheted." és ennyi a válasza rá. Nem értem miért kell sminkelnie illetve a barátnője miért sminkeli ki. Ez számomra még lányos dolognak számít vagy már le vagyok maradva a mai kortól?
Igenis elítélem az ilyeneket, akár a fiam akár nem! Egy fiú ne sminkelje magát és mások se sminkeljék ki.
Amíg az én kenyeremet eszi, addig azt történik itthon amit én akarok! Miért nem beszél velem róla? Vagy a másságát titkolja előlem? De hát van neki barátnője, persze nem tudom milyen komoly, de láttam már őket csókolózni. (Csak véletlen láttam, becsület szavamra.)
2011. márc. 22. 17:13
22/22 anonim válasza:
A fiadból b*zi lesz. Kezdj el barátkozni a gondolattal. :)
Én elverném egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!