Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért sminkelte ki lányosan a...

Miért sminkelte ki lányosan a fiamat a barátnője?

Figyelt kérdés

Ma hazajött és kérdeztem tőle, mi van rajta. Azt mondta: "Anya, te ezt nem értheted." és ennyi a válasza rá. Nem értem miért kell sminkelnie illetve a barátnője miért sminkeli ki. Ez számomra még lányos dolognak számít vagy már le vagyok maradva a mai kortól?

Igenis elítélem az ilyeneket, akár a fiam akár nem! Egy fiú ne sminkelje magát és mások se sminkeljék ki.

Amíg az én kenyeremet eszi, addig azt történik itthon amit én akarok! Miért nem beszél velem róla? Vagy a másságát titkolja előlem? De hát van neki barátnője, persze nem tudom milyen komoly, de láttam már őket csókolózni. (Csak véletlen láttam, becsület szavamra.)

2011. márc. 22. 17:13
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
81%

Szerintem tuti csak poénból festette ki magát. Amúgy meg egyet értek abban, hogy azok az anyák akik túl sokat foglalkoznak a gyerekükkel nagy hibát követnek el. Ha meg viccből kifestette mért kellene elmagyaráznia Neked, hogy mért van kisminkelve? Ha pedig meleg, akkor pont azért nem mondja el mert ilyen a hozzáállásod. Ha tényleg a fiúkat szereti(lehet, hogy a lányokat is mellette) akkor pedig fogadd el!!! A te fiad akkor is és a mai világban ez már nem akkora tragédia. Ha szereted, nem fogod ilyen dolgokkal elüldözni magad mellől.

19/L

2011. márc. 22. 18:37
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

És ha tényleg meleg? Az lenne a dolgod, hogy elfogadd és támogasd, örülni persze nem kéne neki. Utálom az ilyen homofób embereket (teljesen egyenes vagyok mielőtt valaki megkérdezné).

Amúgy egyre nagyobb divat a fiatal srácoknál szoknyát hordani. És nem mindegy, milyen idős a gyerek, meg miylen smink volt. Szerintem egy kis korrektor és alapozó teljesen belefér, mert a lányok is annyira megkövetelik a tökéletességet, meg a pattanások amúgy is cikisek, stb.

A tini lányok meg előszeretettel ragadnak sminkecsetet és élik ki magukat fiúkon. Barátnőm öccse nem egyszer volt áldozat, barátomat is kifestettem már halloweeni jelmezhez, havert is csak úgy poénból.

2011. márc. 22. 18:45
 13/22 TWIO ***** válasza:
88%

Kedves kérdező!

Engedd meg, hogy személyes vallomással próbáljak választ adni a kérdésedre. Hosszú lesz, attól tartok, de kérlek, ha időd engedi, olvasd el.

19 esztendős vagyok, fiú, meleg. Első éves egyetemista, aki most, hogy megtehette, úgy száguldott el otthonról, mintha puskából lőtték volna ki. Jól tanulok, az ösztöndíjaimból öneltartó vagyok jelenleg, munkát sem kell vállalnom.

Smink már volt rajtam is - utoljára farsangkor, amikor bohócként mázolt ki egy drága barátném. Előtte is voltak ilyenek, ismerek heteroszexuális pasikat is, akik áldozatául estek már eme furcsa női szeszélynek. A lányok bizony élvezik, szeretik a helyzetet, ha kifesthetnek egy srácot, vagy kivasalhatják a haját. Ettől még senki sem lett meleg, sőt, attól sem lett senki heteroszexuális, ha az édesanyja nem engedte meg neki ezt a "játékot".

Bármit is mondasz a gyermekednek - ne mondd, hogy a te kenyered eszi. Volt párom példáját mondanám el. Ő együtt él édesanyjával. Édesapja meghalt nagyon régen, kettecskén éldegélnek. Mikor kiderült, hogy meleg, pszichológushoz vitte - úgy vélem, nagy hiba ez. A fiú a nagymamához menekült. Elment otthonról. Édesanyja arra jött rá, a rezsi ettől nem lett kevesebb. Ellenben nem jár már az árvaellátás, sőt, még az egyébként dolgozó fia sem száll be az egyéb költségekbe. Rá kellett jönni, az ő kenyere nem is annyira az ő kenyere. Ez a fenyegetés arra volt jó, hogy most, hogy a fiú visszakerült hozzá, egyetlen célja van: önálló életet teremteni, amint lehetőségei ezt engedik.

Amikor rólam derült ki, kitagadtak, azt mondta édesanyám, nem vagyok a fia. Hogy menjek el, messzire, és ne menjek haza. Így is lett, mostanra. Nagyon nehéz három év után már rendeződött a kapcsolatunk. Hiányzunk egymásnak, elvégre csak az édesanyám, én meg csak az ő gyermeke vagyok.

A legjobb, amit tehetsz, ha olyan környezetet teremtesz otthon, amiben elfogadod a fiad minden kis rezdülését, amiben jól érzi magát, ahová szívesen megy haza. Ez nagyon nehéz feladat. Ha sminket tesz fel, azt mondod: a hajadhoz talán jobban menne a kék. Utána hozzámondod: szeretlek.

Ha te is tartod el most... Gondolj arra: mi lesz akkor, ha már nem te fogod eltartani? Mert bizony lesz majd ilyen. Fog majd hazajönni karácsonykor egyáltalán? Emlékezni fog a szülinapodra? Fogod látni az után, ha külföldön talál munkát, mert minél messzebbre akar szökni otthonról, ha már teheti?

Szeresd - és szeretni fog. Fogadd el - és elfogad. Ítéld el - és elítél. Tagadd meg - és megtagad.

2011. márc. 22. 18:53
 14/22 anonim válasza:
74%

19/L vagyok....Utolsó válaszoló teljesen egyet értek Veled! Utálom, ha valaki elítéli a melegeket. Minden elismerésem azoknak akik fel merik vállalni, hogy ők igenis mások!:)

19/L

2011. márc. 22. 19:04
 15/22 anonim válasza:
Teged igazabol mi zavar? Az, hogy nem mondta el, hogy miert volt kifestve? Vagy az hogy lehet, hogy meleg?
2011. márc. 23. 17:38
 16/22 anonim ***** válasza:
lehet hogy akartak egy poénos képet csinálni.
2011. márc. 24. 16:11
 17/22 anonim ***** válasza:
69%

"Amíg az én kenyeremet eszi"

Gratulálok Ön nyert!

Nyereménye egy "szép" magányos öregkor.

Mert ha én a gyereked lennék és azt vágnád a fejemhez, hogy a te kenyered eszem, udvariasan megkérdezném hogy akkor mi a p.csának neked gyerek, és azzal a lendülettel kifordulnék az ajtón, aztán ádiosz, nem kell többet a te kenyered ennem.

De ez komolyan milyen hozzáállás? Te szülted, ha annyira teher neked hogy el kell tartani...szerintem 10-20 sőt ennél több éve is volt már óvszer. Ilyen hozzáállással azt tudom tanácsolni, hogy az ember ne vállaljon gyereket.

Lehet hogy a gyereked meleg...vagy biszex.És akkor? Elküldöd? Mert akkor se "Szia anyu, megjöttem", se szülinapi felkönyöntés, se karácsonyi családi vacsi, és még csakl 1 hívás vagy sms sem hogy élsz e még...

Nem kell a melegeket szeretni. De ha a te fiad az akkor már csak miatta is elfogadod, és tolerálod, mert szereted... És ha az elveid többet érnek a gyerekednél...akkor ott el kell gondolkodni hogy kiben van a hiba.

2011. márc. 24. 19:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Azért mert ez a trend :) Semmi baja a fiadnak, és a barátnőjének sem, most ez a menő. Majd kinövik :)
2011. márc. 25. 14:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak poénból lett kifestve, csak nem volt kedve veled beszélni róla mert valószínűleg nem vagy a legmegértőbb(lásd:"az én kenyeremet eszi"). De ha biszex, akkor is a te gyereked! Igen, undorító, ha egy fiú ki van sminkelve, de gondolj bele, hogy lehetne egy tolvaj, egy gyilkos vagy akár egy drogdíler, még ha nem úgy nevelted is. Ugye a biszex csak jobb? Tanuld meg elfogadni úgy, ahogy van!
2011. márc. 25. 15:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak hülyéskedtek csak nem volt kedve már mesélni neked
2011. márc. 25. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!