Kamaszodik a fiam és azt nem értem miért kell festeni magát és miért kell lányosan kinézni? Ez a sikk?
1 ülj le vele
2 van apja?
3 kérj szakembertől segítséget
nem divat ez baj ,méghozzá elég nagy ha most nem töltesz vele időt akkor homokos lesz.
Itt tudnak neked illetve nektek segíteni:
Bibliai Házassággondozó Szolgálat Bp Alkotmány u4.
Biblia szövetség Pécel Kálvin tér 2/b
Bethesda Gyerekkórház
Homokos? Honnét szedted ez a hülyeséget?
A fiam mikor kamasz volt, ő is vett fel szoknyát, semmi baja nem lett, mostanra már kinőtte ezt a lázadó korszakot.
Elsőnek én is furcsáltam, de ha nem próbálom meg elfogadni, hogy ő mit is szeretne, akkor nagyon könnyen a szülei ellen fordul. A szoknya is csak egy divat, amit a fiatalok a szüleik pukkasztására felvesznek. Nincs ezzel semmi baj. Most már a fiúk is több mindent meg tudnak tenni és nem csak a lányok kiváltsága a csinos öltözködés.
szerintem is idegesíteni akart.
osztálytársamat nemrég öltöztettük lánynak volt rajta melltartó,szoknya és top is mégis ő az egyik legnagyobb csajozós.:D
de azért beszélgess el vele erről:)
Ez az emótól van!
Ott a fiúknak is elfogadott a sminkelés, szoknya és a többi csajos dolog. Szerintem nem normális és már egyre több ilyen fiú van. Már meg sem lehet különböztetni a fiúkat a lányoktól!
Üdv!
Beszélgess vele!
És szerintem divatból.
Az egy dolog hogy bosszantani akarja a szüleit,de azért nem égetné le magát ilyennel.Én ilyet sohasem csináltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!