Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 16 éves lányom drogozik,...

A 16 éves lányom drogozik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A 16 éves lányomon mostanában sok változást észleltem. Alig van itthon, iskola után mindig eljárkál a barataival, ha valamiért mégsem megy el, akkor is fentvan bezárkózva a szobájában. Sokszor kába, a szemei üvegesek, mintha nem is lenne itt, csak testben. Nem beszélget már velem igazán, ha kérdezem csak szűkszavúan válaszol. Az édesapjával remek a kapcsolatom, csak sajnos mostanában sokat dolgozik, jól fizető állása van, külföldre is utazik szinte minden hónapban, így kevesebb idő jut a lányunkra, de amikor teheti mindig próbál vele foglalkozni, de a lanyunk eltaszít minket. Családi programokra sem szívesen jön.  Egy jó nevű, erős gimnáziumba jár, ötös tanuló, jó eszű, de napokban az osztályfőnök értesített arról, hogy vannak igazolatlan hiányzásai, órákon is sokszor látja azt, hogy nincs teljesen magánál. Múlt hétvégén egy buliban volt az egyik osztálytársánál, reggel 6-kor szó szerint beesett az ajtón a barátjával együtt, akivel már hónapok óta együtt van. Helyes fiú, de benne is van valami furcsa, tudom hogy 15 évesen vette el a lányom szüzességét, elmesélte, mert akkoriban még jó volt a kapcsolatunk. A lányom szobájában egy kis zacskóban füvet és tablettákat találtam tegnap takarításkor, így beigazolódott a legnagyobb félelmem. Mit tehetnék? Le vagyok döbbenve, tanácstalanul állok a helyzet előtt. Szobafogság, büntetés a mai világban már nem használ, egyébként is azt szeretném, hogy a lányom kijöjjön ebből az egészből, segízeni akarok neki, de nem tudom hogyan.

44/N

2017. dec. 3. 19:47
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én 15,5 éves srác vagyok, annyit tudok mondani, hogy a fű miatt nemhiszem hogy aggódni kéne mivel én is meg a barátnőm is szívott már azt attól max éhes lesz, ennyi.(hacsak nem valami szar herbál, ami fű csak patkánymérgeket, dolgokat kevernek hozzá) a sima fűtől sebaja. A tabletta az más kérdés arrol nem tok nyilatkozni, én nem iszok alkoholt, nem drogozok 1x szívtam füvet barinom 2-3x semmi baja
2017. dec. 20. 23:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az mennyire hiteles már, hogy kiírja hónap elején a kérdést az aggódó anyuka, aztán soha többet felé sem néz. Újabb kamu volt, lassan már több ilyen van mint valódi.
2017. dec. 21. 10:07
 13/14 Madri00 válasza:
Szerintem a tabit vedd el, a fű meg nem drog attól semmi baja az ég világon nem lesz, kivéve ha bio de ha megszagolod és nem érzel szinte semmit akkor az, vagy ha vegyszer szaga van. Ha szív csak rendes füvet vegyen ne pedig szintetikus szart jobb haberről is tud mielőtt rásóznak valamit.
2018. jan. 8. 19:56
 14/14 Kecske.9000 válasza:

Én 13 vagyok néha szívok egy füves cigit a tablettákat húzd le a wc-n a füvet hagyd mert az nem árt és szerintem ha józan állapotban van beszélgess vele az egészről.

Viszont fontos hogy ne támadd meg az infóval.

A szintetikus drog miatt érzékeny lehet és csak annyit lehetne egy fejleordítással elérni hogy erősebb szereket szedne.

Egyik haverom most szokott le a tablettákról és láttam megszenvedte.

A fű gyógyhatású kis mennyiségben, azt szerintem hagyd a lányodnál.

Tudom milyen ha elszedik egy olyannak az összes cuccát aki rászokott.

Depresszió,szuicid hajlam,más függőségek alakulhatnak ki.

2018. jan. 26. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!