Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom drogozik vajon?

A lányom drogozik vajon?

Figyelt kérdés

Pár hete észrevettem a lányomon (16 éves) hogy nagyon kába. Olyan mint egy élőhalott. Lassan reagál ha szólítom, minden kiesik a kezéből, lassan, vontatottan beszél stb. Az a helyzet, hogy nem is tudom ha drogozott akkor honnan? Pénz nem tűnt el itthonról, ő rendes lány és jó jegyei vannak. Iskolán kívül meg nem jár sehova. Mostanság még edzőterembe se, pedig azt szerette. Gondolnék csak simán fáradtságra is ha nem tudnám, hogy 8-9kor már alszik.

Igazán aggódom érte.

2016. dec. 21. 19:31
1 2
 1/12 anonim válasza:
53%
Szia szerintem ulj le vele és kérdezd meg tőle nehogy baj legyen belőle. Ha nem drogtol akkor mitol lehetne ilyen valami betegseg ? Feltetlen beszelj vele
2016. dec. 21. 19:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem tudom mi egyéb lehetne, de megpróbálom megkérdezni. Csak nem akartam ilyesmivel nyaggatni, mert ha mégsem drog akkor esetleg úgy fogja gondolni, hogy bizalmatlan vagyok vele
2016. dec. 21. 19:51
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Én is leülnék vele.

Mond el neki,hogy nem az van hogy nem bízol benne vagy azt feltételezed róla,hogy drogozik,hanem aggódsz érte.

Ha tényleg olyan jó,mint ahogy leírtad,nem fog rád berágni és megsértődni.

De az is lehet,hogy a suliban történt vele valami,ami nagyon rosszul érintette.

Mindenképpen beszélj vele,nehogy komoly baj legyen belőle!

2016. dec. 21. 19:56
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ne a drogozásra kérdezz rá konkrétan, csak beszélj vele arról, hogy észrevetted, hogy mostanában ilyen kómás szokott lenni, vontatottan beszél, stb. És hogy szerinte mi lehet az oka, nem gondolja-e esetleg, hogy el kéne menni együtt egy kivizsgálásra, stb.

A reakciója már elég beszédes lesz, főleg ha betámad. Akkor pontosan tudja, mitől ilyen, csak nem akarja, hogy kiderüljön. :(

2016. dec. 22. 09:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha nem kell 4nél előbb felkelnie akkor furcsa hogy ilyen korán lefekszik. Mindenképp beszélj vele.
2016. dec. 22. 11:33
 6/12 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem ma tőle. Azt mondta "igen, heroinozom magam az uzsonnapénzemből" Ezt viccnek szánta, gondolom mert utána arról beszélt, hogy teljesen hülyének nézem, hogy azt gondolom elkezd drogozni? Mondtam neki, hogy menjünk orvoshoz és mikor elmondtam, hogy látom hogy milyen furcsa mostanság viccelődni kezdett és azt mondta nem fog orvoshoz menni mert nincs miért.

Már nem tudom mit gondoljak. Úgy tűnt igazat mond arról, hogy nem drogozik. De félek, hogy mégsem. Kötelezzem a vizsgálatra vagy várjam míg elmondja?

És ha igazat mond és nem drog akkor miért ilyen?

2016. dec. 22. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
lehet szimplán fáradt ,hagyd békén te se láttál még ,drogost..
2016. dec. 23. 11:44
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
Én is mindig kivoltam a középiskolában! Az embernek az agyát is leszívja, ha jó tanuló! Egyébként meg az összes kamasz fáradt mindig, ez hormonális dolog! Én 16 éves koromban simán aludtam 10 órát egyhuzamban! :) Szerintem semmi baj nincs a lányoddal, csak egyszerűen kamasz! :)
2016. dec. 24. 22:42
 9/12 anonim válasza:
0%

nehéz dolog ez. próbálj a lelkére beszélni. azzal tuti nem segítesz, ha mondod, hogy a drog rossz...

de próbáld kérdezni, hogy segíthetsz e valamiben. anya-lánya bizalom meg kéne h legyen

2016. dec. 25. 00:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért drogozna?? millió oka lehet, hogy valaki "kába". stressz, depresszió, rengeteg betegség okoz ilyet, tél van, ilyenkor fáradtabbak az emberek, szerelmi csalódás, kamaszkor...

Jól mondta az egyik válaszoló... fogalmad sincs milyen egy drogos. egyreszt ha csak alkalmi fogyasztó annak semmi kele nincsen, másrészt ha rendszeresen fogyaszt valami "keményebb" drogot akkor inkább ennek az ellenkezője lenne: mánia, nem tud aludni, pörög

2016. dec. 25. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!