Mit teyek ha kiderült, hogy a lányom drogozik?
A lányom 13 éves, kb. 5 hónappal ezelőtt bekerült egy rossz társaságba,amikor elkezdett járni egy fiúval
Ezek a gyerekek nagyjából egész nap kinn vannak a városban és a lányom is velük van
Ma pedig láttam hogy a lányom is együtt füvezett velük,és mikor odamentem magából kikelve kiabált az én kis lányom és azóta haza sem jött
Teljesen kicsúszott a kezeim közül a nevelése
Segítséget szeretnék kérni hogy ilyen helyzetben mit tegyek
Köszönöm a vűlaszokat előre is
www.magadert.hu
Szaksegítség még a lejtő elején! Maholnap nem jön haza és a híd alól szedik össze túllőve! Most lépj!
Mar ezt akkor elcsezted kedves kérdező amikor a 13eves "kislanodnak"baratja volt.
Es ebbol kindulva gondolom elegge szabad eletet is elt.
Johetett mehetett baratnokhoz,csavargot stb...
13evesen nem kell 17eveskent nevelni.sok mindent megzengedtel neki,es gondolom nincd Is tartasa toled!!
Ha 13evesen ilyet Meg mer tenni, felev mulba terhes lesz se lepodj Meg.
Mar 13evesen nem fogod tudni megmevelni,kicsinek Keller volna es Most nem csoppentel volna ebbe a szituba.
Valahol sajnalak kérdező es nem is bantasnan szántam kicsit(nyers) hozza szólásomat.
En mondjuk biztos hogy ugy elo vettem volna mar ott a helyszinen amikor elkaptad hogy fuvezik hogy 30evesen is megemlegetne!
Amikor kikelt magától nem csak nézni kellet volna mint a moziba es hagyni hogy felnotesdit jatszot es elmenjen,te meg keresed es varod haza hogy mikor érkezik!! Innen is latszik hogy a lányod"sajat életét el"csak te tarzod el!
Ezek a gyerekek nagyjából egész nap kinn vannak a városban és a lányom is velük van
Es te ez idő alatt hol vagy? Miert engeded hogy ilyen társaságba keveredjen 13evesen?
Ma pedig láttam hogy a lányom is együtt füvezett velük,és mikor odamentem magából kikelve kiabált az én kis lányom és azóta haza sem jött
Te akkor csak neztel mint a moziba?hagytad hogy a lányod tovabb Menjen ?? Azt csináljon amit akar?
Mar a szajaskodasa miatt pofán baxtam volna.de a cigi miatt otthol kapta volna meg a magáét.miert nem vited haza onnan??
Ez a ze nevelesed eredménye!Gratulálok!
Hogy 13evesen azt csinál amit akar,mert anyuka fel szólni esetleg felpogozni ilyen hozza allas mellet. Nem 18eves hogy nem szólhatsz bele az életében!
Intim reszen lehet nagylany(asszony) de mas részből meg kicsi 13evesen!
3,4,5 mind igazatok van, a rendőrséggel már én is felvettem a kapcsolatot.
Tudom,hogy nagyon elrontottam a lányom nevelését,és az egész az én hibám
Nemrég váltunk el a férjemmel,az apja semmiről sem vesz tudomást, mindig csak pénzeli a lányomat, vele is beszéltem már hogy ne adjon neki pénzt többet
Szia kérdező haza került a lányod??
Mert barmit is tett azert jobb lenne ha elokerulne?mint szülő csak aggódik a gyerekért!!
Remelem minden jora alakult/alakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!