Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik, de kiderült hogy drogozik, cigizik, piál. :/ Most mi legyen? :/ Amúgy nem nagyon ismerem.
Figyelt kérdés
Néz,én is Őt..Nagyon tetszik,de kiderült róla 1-2 dolog...És engem ez eléggé zavar..Nektek ez kizáró ok lenne?Vagy mit csináljak?Amúgy még nem ismerem,de tegyük fel hogy én is tetszek neki...Szerintetek??És a fiú még csak 16 éves és már...:(2010. máj. 18. 16:26
2/19 anonim válasza:
16évesen eddig süllyedt haha, manapság ez a divat? nyugtassatok meg, hogy nem. szóba nem állnék vele
3/19 anonim válasza:
Magyarul jól néz ki, de egy köcsög. Menekülj!!! (Főleg a drog miatt) Ez nem is kérdés. (Ha igaz mindez, mert ugye lehetnek rosszakarók)
4/19 anonim válasza:
Fogsz mást is találni, aki tetszik ennyire, hidd el...
A drog agreszzivvá tesz, képzeld el miket művelhetne veled...
Hagyd a fenébe!
5/19 A kérdező kommentje:
Amúgy azt mondják hogy csak társaságban drogozik,stb...:/ De engem ez is zavar...Amúgy ennyire lesüllyedt állítólag igen...De nem tudom,nem ismerem,lehet hogy nem igaz,mert aki ezeket mesélte azt mondta,hogy tuti,mert suliban is mindig úgy viselkedik,álmatag,meg mesélik róla..De nem tudom,meg kéne ismerni..Viszont ha igaz,akkor biztos hogy menekülés lesz belőle...:D
2010. máj. 18. 16:33
6/19 anonim válasza:
Nem szerelmes vagy belé, csak tetszik.. Hagyd a francba és keresgélj másfelé.. Az ilyen úgyse fog tenni érted semmit. Nem fogod érdekelni, csak olyan szinten, mint a többi csaj..
7/19 anonim válasza:
Minek belebonyolódni egy iylen kapcsolatba? Hogy esetleg előbb utóbb téged is magával rántson? Meg nem azért, de az ilyen emberből, aki 16 évesen ennyire züllött, szerinted milyen felnőtt lesz? Neki keressetek segítséget, magadnak meg egy normális hozzád valót.
8/19 anonim válasza:
A cigi nálam kizáró ok, drognál kérdés, hogy pontosan miről van szó, a piálásról meg ennyi idősen lazán le lehet szoktatni...
Próbáld meg megismerni és csak az után dönts.
9/19 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ezek a fiúk arra utaznak, hogy "ments meg önmagamtól, mert én egy szegény megnemértett jófiú vagyok akit a körülmények ilyenné tettek" de te 16 évesen (?) nem lehetsz elég érett és felkészült megmenteni valakit. akkor sem, ha nagyon helyes. vigyázz, mert ebbe baromi könnyű belecsúszni! ha valakihez eleve úgy állsz hozzá, hogy tudod mit kell rajta megváltoztatni, abba bele sem érdemes fogni.
10/19 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok...:/ És igen,igazatok van:/ És nagyot csalódtam..:/
2010. máj. 18. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!