Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én érzem úgy vagy tényleg...

Csak én érzem úgy vagy tényleg túlzás ezért az igazgatói? 17/F

Figyelt kérdés

A haverokkal azzal szoktunk hülyéskedni, hogy a suli mögötti erdőben keresünk dolgokat és bevisszük az osztályba "díszíteni". Találtunk pl. sörös- és üdítősüvegeket, cipőt, vödröt, műanyag lapátot rongydarabokat, rossz lábdát stb.

Az o.főnk nem tudta ki hozza ezeket be az osztályba és amikor kérdezte az osztályból mindenki azt mondta, hogy Zeusztól kaptuk. Erre mindig kiakadt az o.fő és azt mondta, ha megtudja, hogy ki ez elintézi, hogy igazgatóit kapjon.

Ma lebuktunk, reggel amikor jöttünk suliba. A haverokkal benéztünk az erdőbe és találtunk 3 söprűt és vittük az osztályba "dísznek". Az első óránk az o.főnkkel volt és látta, hogy a 3 söprű madzagon lóg le a lámpáról. Amikor kérdezte ki hozta és akasztotta fel mondtuk, hogy Zeusztól kaptuk. Erre várt egy néhány percet és mondta, hogy gondolhatta volna, de most már tudja, hogy a Zeusz nem más, mint mi, mert látott minket reggel a söprűkkel És óra után menjünk fel vele az igazgatóhoz.

Az igazgatótól hallgattunk egy hosszú monológot, hogy milyen veszélyes ez, mert bármilyen fertőzést behozhatunk az iskolába és kaptunk egy igazgatóit.

2010. jún. 1. 17:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez halálos ötlet:)))) A díszítés is és a Zeusz is:DDD (32 vagyok)

Az igazgatói csak hab lesz a tortán, ha visszagondoltok majd 10-20 év múlva:) Elismerésem!:D

2010. jún. 3. 22:13
 22/32 anonim ***** válasza:
30%

Naná, hogy jogos volt. egyrészt minek hurcoltok be mindenféle szir-szart az iskolába, még a kisegítősök se csinálnak ilyet, másrészt világosan a szátokba lett rágva, hogy ha lebuktok, szívás van.

ezek után mit csodálkozol?

és még ezek fognak röpke egy év múlva egyetemre menni, óó anyám...

2010. jún. 3. 22:21
 23/32 anonim ***** válasza:
82%

Én egyszerűen nem értem, miért kellett ebből ekkora parát csinálni. Nem bántottatok senkit és nem tettetek kárt semmiben. Behurcoltatok plusz tárgyakat. Mindenkinek szüksége van valami önszórakoztatásra... A Zeusz aranyos, nem akkora egetrengető poén, de azért adot helyzetben vicces, egy normális tanár nem akad ki rajta. Ugyan nem vagyok szakmabeli, de szerintem aki végig figyelemmel követte a tanárképzőn a fejlődéslélektant, és van egy kis kommunikációs készsége a korosztállyal, az erre normálisan reagált volna. Kissé régimódi a tanárotok. Vagy csak én szoktam el a gimitől az elmúlt 6 évben. (Nekem nem volt túl nagy fless, de abban a gimiben 1-2 kivétellel volt a tanároknak humorérzéke. De a tekintélyelvűség azért jelen volt.)

25/L

2010. jún. 3. 22:43
 24/32 A kérdező kommentje:

Látom azért néhány embernek van egy kis humorérzéke és nem látja egetrengető problémának. A haverom apja ma délután elővette a régi ellenőrzőjét és mutatot néhány beírást. Hát ők se voltak éppen angyalok.

Néhány tanár nem vette ilyen szigoruan a dolgot. A kémiatanár bejött az osztályba és megkérdezte, hogy "Ugye Zeusz otthon hagyta a villámait?" vagy a töritanár is jó volt, amikor kihívott felelni az ötösért "Mr. Zeusz kérem mondja el mit tanultunk a múlt órán."

Am csak két év múlva megyünk fősulira/egyetemre, mert 5 éves képzésen vagyunk a gimibe.

2010. jún. 3. 23:10
 25/32 anonim válasza:
100%
Azta, köszönöm, mert nagyon jót nevettem :D "Zeusztól kaptuk" naaagyon jóóó ! :D 18L
2010. jún. 5. 00:46
 26/32 anonim ***** válasza:
44%

Jó arcok vagytok. Elképzeltem magamat hogy mi hogyan sunnyogtunk volna be az osztályba ilyen sz@rokkal. :D:D:D

:D Mi egyik volt oszt.társammal beleköptünk a nyomi csajok szendvicsébe amikor nem voltak ott és nem tudta senki miért visítunk amikor ette :D:D:D:D

2010. jún. 6. 23:05
 27/32 anonim ***** válasza:
17%
Hú de nyomik lehettek..
2010. jún. 7. 03:35
 28/32 anonim ***** válasza:
8%

Azért 18 évesen elég égő hogy még ez a vicces...

Hát igen, a fiúk lassan érnek.

Milyen iskola lehet ez, valami gazdaképző???

2010. jún. 7. 22:16
 29/32 A kérdező kommentje:
Egy erős gimnázium. Attól, hogy vki poénkodik, nem biztos, hogy rossz tanuló.
2010. jún. 7. 22:21
 30/32 A kérdező kommentje:
Am az sztem nem poén, hogy mások szendvicsébe köpködtök. Ez inkább gusztustalan.
2010. jún. 7. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!