Csak szerintem túlzás amit ezen az oldalon mondanak? :O
PL: Van egy kérdés hogy fél a lánya egy horror filmtől amit megnézett azóta nem tud aludni (ez csak példa) és akkor valaki azt írja neki hogy vidd szihológushoz (nem tudom leírni)
13
pszichológus. Amúgy csupán gyenge idegzetű lehet a lány, de nem kell pszichológushoz vinni szerintem.
14/L
azt a kérdést én is olvastam....:DDD
ne nézze meg és megvan oldva...ennyi nem kell pszhihomókushoz vinni:DD
12/L
Örülök hogy egyetértetek velem. Megy a zöld kéz mindenkinek.
Amúgy utólsó: Épp ez az ne nézze meg ha utánna fél tőle.Minden délután egyedül vagyok itthon 13 éves vagyok. Még sem járok Pszihologushoz. :D
Hát egy kicsit.Itt tényleg mindenkit pszihológushoz meg orvoshoz küldenek.
13L
PSZICHOLÓGUS
zavarta a szemem, bocsi
szerintem azért vannak szélsőséges válaszok, mert nem egyértelműek a kérdések...
pl... most mindenki egyetértett azzal, hogy a horrorfilmek arra valók, hogy megijedjünk tőlük, és majd elmúlik... ebből kiindulva, mindenki feltételezi, hogy a másiknak is ez a véleménye... ezért ha egy ilyen kérdést feltesz valaki, akkor joggal gondolhatjuk, hogy többről van szó annál, hogy kicsit megijedt egy filmtől... ha meg kórosan retteg, akkor tényleg nem árt segítséget kérni :P
ugyanígy ha egy 18 éves lány úgy érzi, hogy muszáj segítséget kérnie, akkor nem azt fogják gondolni a válaszadók, hogy egyszer összeveszett a szüleivel, hanem hogy folyamatosan terrorizálják lelkileg... különben nem írná ki a kérdést...
na szóval.. összegezném :D
szerintem a válaszolók azért túloznak, mert a kérdezők is nagyon sok esetben túlzásba esnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!