A húgom mostanában csak mell alatt bő, illetve fekete felsőket hajlandó hordani, "széles vagyok" címszóval, holott szerintem teljesen jó alakja van. Hogyan győzzem meg?
Első, lehet, hogy igazad van, bár neki így sincs egyáltalán önbizalma, próbálja elrejteni magát. :,s
Második: az biztos, hogy nem a modellek hatására lett ilyen, mert ő úgy, ahogy van, leszarja a divatot, a sztárokat, mindent. Ha nem tűnt volna fel, pont az volt a kérdésem, hogy hogyan győzzem meg, hogy jó az alakja. :D Egyébként tényleg jó, 166 centi magas, a dereka 68, a csípője pedig 77 centi. Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy odamentem hozzá és lemértem (:D), hanem ő panaszkodta, hogy ennyire széles a dereka is.
Nem tudom mennyi idős lehet a húgod, de szerintem nem kell aggódnod, mert kinövi. Az én húgom számos ilyen korszakon ment keresztül, pedig ő is irtó csinos. Ő volt már rocker, volt, hogy nem lehetett egy agyonhasznált tornacipőt lerángatni a lábáról, vagy éppen mindig kendőt hordott a fején. Ezeken a legtöbb tini szerintem átesik, mert keresik a stílusukat. Viszont az én húgom ma már 20 éves és nagyon nőiesen öltözik, szépen kiemelve az alakját.
Vagy itt vagyok én: volt, hogy állandóan motoros bőrdzsekit hordtam rózsaszín (!!!) tornacipővel. Hát mondanom sem kell, hogy ezeken ma már csak nevetek.:) Szóval szerintem ne aggódj, valószínűleg kinövi.
14:26 vagyok
Én is azt hittem, hogy a húgom csak fekete ruhákban fog járni élete végéig, de 3(!!!) év után kinőtte. Soha ne mondd, hogy soha.:) Ő sem tett ki soha képet magáról sehova, csak most van kint egyetlen egy képe az egyik közösségi oldalon meg msnen. 168 cm és 47 kg, de szerinte nem csinos, de hála az égnek eljutott oda, hogy már fogyni nem akar. Mi már azon is aggódtunk, hogy nehogy anorexiás legyen. Szóval nem sok mindent tehetsz szerintem, csak annyit, mint mi, hogy gyakran elmondod neki, hogy milyen szép és csinos. 12 éves! Még rengeteget fog változni és még lesz jópár korszaka, szóval nem kell aggódni érte. Én azt szoktam csinálni, hogy mikor látom, hogy húgom nézegeti magát a tükörben és látom, hogy nem tetszik neki amit lát, akkor váratlanul mondom neki, hogy milyen szép ma!:) Olyankor mindig jobb kedve lesz és már mosolyog is.:) Tehát ez a legtöbb, amit tehetsz, de nem is kell mást, csak építsd az önbizalmát ilyen módon.
Ami még nálunk bevált az az, hogy (bár nem túl szép dolog) kiültünk a városközpontba és együtt kritizáltuk az embereket és ezáltal is rájött, hogy mennyire nagydarab és elhanyagolt emberek vannak a világon még az ő korosztályában is. Szóval csak pozitívan!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!