Érettségire illik olyan ingben menni, aminek a mell alatti része fekete? Nem tudom sajnos, milyen fajtának mondják.
Attól függ, milyen az iskolád. Ha konzervatív, akkor nem, hanem tejesen hagyományos kell.
Ha nem veszik annyira szigorúan, akkor mindegy. Én az írásbelire kényelmes hétköznapi ruhában mentem, első nap még alig páran csinálták így, a harmadik napra már senki nem öltözött ki :)
Elvileg nem is kell kiöltözni, csak majd a szóbelire.
Menj nyugodtan olyanba, a lényeg, hogy elegáns legyél!
Én nem tudok egyetérteni az első válaszolóval, szerintem hétköznapi ruhában bunkóság menni.
Dehogyis! :)
Abban menj, amelyikben jobban érzed magad, mindkettő jó! :)
Én tavaly egy rózsaszín blúzban érettségiztem, mindenki azt mondta, hogy ne abban menjek, mert nem illik, de én éreztem legalább olyan elegánsnak, mint egy fehér inget, így nem érdekelt más véleménye.
Aztán meg minden nő tanárom azt kérdezte, hogy hol vettem, mert annyira szép és elegáns... :)
Szóval a lényeg, hogy ne farmerben menj és gumicsizmában! :)
Sok sikert az érettségihez! :)
Ha ez vígasztal, ugyanezt játszottam el ma én is Szegeden. :)
Viszont nekem még van egy hetem, mert csak a jövőhét után érettségizek, de az összes lehetőséget kilőttem...én sem tudom, hogy mit fogok felvenni. Lehet, hogy marad a gumicsizma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!