Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem hónapok óta nagyon csúnyán beszél velem ha ideges, úgy mint egy k.val! Olyan hangnemet üt meg, amit én életemben nem tapasztaltam, és egyszer majdnem megütött. (szerintem még a k. Nak sem mondanak ilyet) ez normális?
Egyáltalán nem normális, de ezt Te is tudod. Sajnos ez arra utal, hogy nem tisztel Téged.
Mert akármilyen fáradtak vagyunk, idegesek, ilyet azért nem szokás mondani annak, akit szeretünk!!!
Ráadásul még mások előtt megszégyenít - bár igazából saját magát. Kíváncsi lennék, a haver mit szólt - netán az ő társaságukban ez a menő, ő is így beszél otthon a "zasszonnyal"?
Lehet, hogy el lett kapatva, ha magadra vállaltad a gyermekneveléssel és a háztartással járó feladatok száz százalékát, ő meg közben, ha dolgozott is, de utána élhette világát.
A verbális erőszak is erőszak, és vigyázz, mert gyakran "megágyaz" a fizikai erőszaknak! A leqrvázás stb. arra irányul, hogy az önbecsülésedet lerombolja, hogy értéktelennek érezd mahad, aki nem érdemel jobb bánásmódot. :(
Nézd ezeket meg:
Ne hagyd magad, és vigyázz magadra. Még talán nem vagytok olyan stádiumban, hogy ne legyen menthető a kapcsolat, de ezt mindenáron ne akard, csak akkor, ha a férjed észhez tér.
Hypathia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!