Csak én érzem úgy vagy tényleg túlzás ezért az igazgatói? 17/F
A haverokkal azzal szoktunk hülyéskedni, hogy a suli mögötti erdőben keresünk dolgokat és bevisszük az osztályba "díszíteni". Találtunk pl. sörös- és üdítősüvegeket, cipőt, vödröt, műanyag lapátot rongydarabokat, rossz lábdát stb.
Az o.főnk nem tudta ki hozza ezeket be az osztályba és amikor kérdezte az osztályból mindenki azt mondta, hogy Zeusztól kaptuk. Erre mindig kiakadt az o.fő és azt mondta, ha megtudja, hogy ki ez elintézi, hogy igazgatóit kapjon.
Ma lebuktunk, reggel amikor jöttünk suliba. A haverokkal benéztünk az erdőbe és találtunk 3 söprűt és vittük az osztályba "dísznek". Az első óránk az o.főnkkel volt és látta, hogy a 3 söprű madzagon lóg le a lámpáról. Amikor kérdezte ki hozta és akasztotta fel mondtuk, hogy Zeusztól kaptuk. Erre várt egy néhány percet és mondta, hogy gondolhatta volna, de most már tudja, hogy a Zeusz nem más, mint mi, mert látott minket reggel a söprűkkel És óra után menjünk fel vele az igazgatóhoz.
Az igazgatótól hallgattunk egy hosszú monológot, hogy milyen veszélyes ez, mert bármilyen fertőzést behozhatunk az iskolába és kaptunk egy igazgatóit.
Nem gyűjtöttünk be tűket, csikkeket meg hasonlókat. Annyi eszünk nekünk is van. Azt meg nem értem, hogy a zeusz miért bunkóság.
Am jobb lenne, ha a wcbe vagy a bokor mögött cigiznénk vagy drogoznánk?
Én meg még 17 sem vagyok, de ez szerintem is bunkóság. Én sem köptelek volna be titeket, persze, mert akkor kiközösítenek.
Az igazgatói szerintem is túlzás, de máskor legyetek normálisabbak.
Hehe, poén. Fapofa tanerőt meg szarjátok már telibe. Mi anno április elsején azzal vicceltük meg az ofőt angol fakton, hogy elbarikádoztuk két egymásra rakott paddal az ajtót. és elé tettük a székét. Bejött, érzett egyet, majd kb. annyit reagált, hogy "oké, legalább nem én leszek krétaporos" és megtartotta így a faktot.
De végül is én meg általánosban kaptam többször is ofőit. Kettőt vagy hármat azért, mert óra elején (osztály vigyázz előtt vagy rögtön utána) ittam némi üdítőt. A tanárnőnek nem tetszett. Ezután persze minden órát ezzel nyitottam, aztán egy idő tán megunta a figyelmeztetők írását. Az adott ellenőrzők megtartottam emlékbe, máig jót röhögök, ha a kezembe akad. Ti is így lesztek vele, nyugi! ;D A faterod meg jó arc! :)
f/20
Hát ez naon jó pofa XD
Nálunk ilyenért az igazgató szerintem kiröhögne minket és elküldene. Pedig egy erős középkategóriás iskolába járok.
16/F
XD :-) XD :-)
Szerintem is nagyon nagy arcok vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!