13 éves fiamnak karira plazma téve túlzás?
Ha megengedhetitek magatoknak.
Soha nem értem meg,hogy mi értelme van az ilyen kérdéseknek,már bocs.
De minden család más van ahol tök természetes,hogy a 13 éves gyerek iPhonet kap meg mittudomén mit van ahol meg ha a gyerek kap egy nadrágot akkor olyan boldog,hogy madarat tudna fogni.
Szerintem mindenki maga döntése,hogy túlzás-e vagy nem,inkáb azt kérdezem,van-e rá szüksége,dehát az már más..
(plazmatévének is több mérete van,de mind1).
Inkább tölts vele valahol 2 hetet, és szeretgesd sokat :)
Annak sokkal jobban fog örülni, mint a TV-nek
Lassan utolsó alkalom, hogy vele mehettek valahová, mert pár év, és már nem a szüleivel megy el nyaralni, telelni
Még hogy nincs pénz...
Luxusválság!
Szerintem igen!
Én már akkor nagyon boldog leszek, ha megkapom a telefont is és a jégkorit is.Amiket persze NEM a szüleimtől kapok, HANEM mindenkitől (papa,nagynénémék).
A telefon 25-30.000Ft körül lenne, a jégkori is olyan 7-8000Ft, szóval összesen majd 40.000Ft.
Ehhez képest egy plazma tv túlzás lenne...
De döntse el mindenki magának.A Te gyereked, úgy neveled, ahogy akarod.Az már más kérdés, ha elkényesztetett p*csa lesz.
15/L
Kedves 19:58
A kérdező gyermekéből nem lesz p*csa, hiszen fiú.
Más kérdés,hogy nem sokat konyítasz az élethez.
Ha megengedhetite magatoknak , szerintem vedd.
Vagy beszéljétek meg,hogy nem az ő szobájába, hanem a családé lenne. (és ne plazmát vegyetek, hanem LCD-t . )
Remélem segíthettem :)
25/f
Attól függ mekkora,de gondolom nem 102 centisről lenne szó.
De Én is inkább az LCD-t ajánlom.Ha rendes fiad van megveheted neki.Nővérem is 35-ér vett leárazáskor egyet.Ami jó árnak mondható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!