Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én érzem úgy vagy tényleg...

Csak én érzem úgy vagy tényleg túlzás ezért az igazgatói? 17/F

Figyelt kérdés

A haverokkal azzal szoktunk hülyéskedni, hogy a suli mögötti erdőben keresünk dolgokat és bevisszük az osztályba "díszíteni". Találtunk pl. sörös- és üdítősüvegeket, cipőt, vödröt, műanyag lapátot rongydarabokat, rossz lábdát stb.

Az o.főnk nem tudta ki hozza ezeket be az osztályba és amikor kérdezte az osztályból mindenki azt mondta, hogy Zeusztól kaptuk. Erre mindig kiakadt az o.fő és azt mondta, ha megtudja, hogy ki ez elintézi, hogy igazgatóit kapjon.

Ma lebuktunk, reggel amikor jöttünk suliba. A haverokkal benéztünk az erdőbe és találtunk 3 söprűt és vittük az osztályba "dísznek". Az első óránk az o.főnkkel volt és látta, hogy a 3 söprű madzagon lóg le a lámpáról. Amikor kérdezte ki hozta és akasztotta fel mondtuk, hogy Zeusztól kaptuk. Erre várt egy néhány percet és mondta, hogy gondolhatta volna, de most már tudja, hogy a Zeusz nem más, mint mi, mert látott minket reggel a söprűkkel És óra után menjünk fel vele az igazgatóhoz.

Az igazgatótól hallgattunk egy hosszú monológot, hogy milyen veszélyes ez, mert bármilyen fertőzést behozhatunk az iskolába és kaptunk egy igazgatóit.

2010. jún. 1. 17:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem inkább azért kaptátok mert hülyének néztek egy Tanárt, pusztán a poén kedvéért. 17 évesen azt hittem már több esze van valakinek. Tanulj tiszteletet, megérdemelted:D
2010. jún. 1. 17:21
 2/32 anonim ***** válasza:
49%

Nem túlzás, megérdemeltétek.

Örülj, hogy nem régi rendszerben éltél mert akkor még 2 rohadt nagy pofont is kaptál volna.

A Zeusztól kaptuk duma meg egyszerűen bunkóság. Kis köcsögök vagytok.

2010. jún. 1. 17:22
 3/32 anonim ***** válasza:
57%
Ez nem a söprű kérdése. SZemtelen voltál egy felnőttel, aki ráadásul a tanárod. Tényleg 10 évvel ezelőtt a fal adta volna a másikat. Ma ezt nem tehetik meg, pedig nem ártott volna.
2010. jún. 1. 17:24
 4/32 A kérdező kommentje:
A Zeusztól kaptuk az csak poén volt. Nem gondoltuk, hogy elhiszi, csak jelzés, hogy az osztályból senki nem fog köpni.
2010. jún. 1. 17:24
 5/32 anonim ***** válasza:
70%
ZEUUUUUUUSZ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ HATALMAAAAAAAAAS!!!!XDXDX'D kajak jóarcok vagytok, szarjátok le az igazgatóit úgyis mindjárt ballagtok...zeuszXD
2010. jún. 1. 18:21
 6/32 anonim ***** válasza:
82%

Le lehet pontozni, én is az utolsóval értek egyet, pedig már nem vagyok 17 éves!!!! XDDDDD

Majd lesz min röhögni az osztálytalálkozón, kit érdekel az igazgatói, senkit nem sodortatok veszélybe, nem loptatok vagy mittomén. :D Ügyesek vagytok hihi

2010. jún. 1. 18:39
 7/32 A kérdező kommentje:

Csak a szüleim miatt paráztam, de amikor mondtam apunak csak azon nevetett, amit az ellenőrzőbe írt az igazgató. Ezt írta:

"Tisztelt Szülő!

Fia xy primitív viselkedésével osztálytársai és tanárai ízlését megsértette vmint egészségüket veszélyeztette ezért igazgatói figyelmeztetésben részesítem."

2010. jún. 1. 18:51
 8/32 anonim ***** válasza:
78%

ez a szöveg gááááááááááááááááz(én vok uccsóelőtti)

amm 13/f

2010. jún. 1. 19:06
 9/32 anonim ***** válasza:
76%
jah és uccsót felpontoztam^^
2010. jún. 1. 19:07
 10/32 anonim ***** válasza:
47%

Nagy poén lett volna ha egy drogos AIDs- es tűjét is begyűjtitek nagy vidáman, gyökerek. Aztán a Zeusz meg simán bunkóság. Van ám egy árnyalatnyi különbség a poénos és a tahó közt. Ti utóbbiak vagytok.

21/L

2010. jún. 1. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!