Szerintetek egy 13 éves lánynak túlzás egy ilyen mukorom?
2010. aug. 9. 19:16
1/42 anonim válasza:
Szerintem igen. Én nem engedném a lányomnak.
2/42 anonim válasza:
Bármilyen műköröm túlzás egy 13 évesnek.
3/42 anonim válasza:
13 éves lánynak túlzás! UGyan már.13 évesen miért akar egy lány műkörmöt?:S
4/42 anonim válasza:
Nem hinném,hogy ezzel a körömmel lehet porszívózni, mosogatni,ablakot pucolni,mert egy 13 éves lánynak már azt is kell tudni ám!!
5/42 anonim válasza:
13 évesen semmilyen műköröm nem kell, és szerintem 20 évesen se. Egyszerűen természetellenes. :) A körömfestés még belefér. :)
15/F
6/42 anonim válasza:
Tőbe levágnám, és valami jó kis büntetést kitalálnék neki. Semmilyen műköröm nem való 13 évesnek. De gondolom ha ilyenekre van esze, akkor kitűnő lehet a suliban ugye????
7/42 anonim válasza:
Nem. Az hogy egy 13évesnek legyen műkörme, az nem normális dolog. De ő se az. Amúgy a képen nem egy 13 lány keze látható, hanem egy legalább 30éves nőé. Ez senkinek nem tűnt fel? És akkor viszont lehet azért tetted fel a kérdést, mert kinézted és megteccett.Amúgy ha annyira teccik, vegyél köröm-matricát, és fesd ki a körmödet franciásra.(felül fehér, alul átláccó) és utána ráragasztod a matricát. Ennyi ;) Azért 3évet várhacc...nem a világ vége. Utána az lesz a baj, h nem vagy már fiatal.13/L
8/42 anonim válasza:
műköröm,miniszoknya,magassarkú,pirszing, tipi-topi, stb,azok a szülők akik megengedik az ilyesmit,ne csodálkozzanak ha netán egyszer nem kerülne haza...ki vannak öltözve a bajba....!
9/42 anonim válasza:
42%/én azt mondom, mindiga szülő hibája agyereket megnevelni és felhívni a bajokra a figyelmét,és elmagyarázni mit miért igen és mit miért nem....
10/42 anonim válasza:
Kétlem, hogy ez egy 13 éves kislány kezei... :)
Amúgy ha a szülei megengedik neki, akkor hajrá. Bár szerintem még várnia kéne 2-3 évet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!