Szerintetek egy 13 éves lánynak túlzás egy ilyen mukorom?
1. ez a köröm eleve ronda xD :D (bocsii , dehát izlések és pofonok )
2. 13 évesen..hát..vvmi nem túl csicsás , rövid körmöt engednék , ha lenne lányom , és annyira nagyon nagyon akarná.
3. kedves szülők :) azt ajánlom inkább menjetek el a lányotokkal , és csináltassátok meg neki , akkor tudjátok "szabályozni" h milyen hosszúra vágja a körmös. mert nem hiszem ha örülnétek neki ha hazaállitana a lányotok hosszú neonrózsaszín (pl:DD) karmokkal.
4. én is akartam 13 évesen , de végülis csak a ballagásomra kaphattam :D
lehet hogy én vagyok a szar, de nekem 12 évesen már volt épitett műkörmöm. nemhosszu. s-es. és sima francia, a gyűrűsben meg egy masni. szerintem ez teljesen oké, bár nekem nem tetszik. : D
13/L
hát ha utcasarokra készülsz kiállni,akor sztem nem,nem túlzás.
amúgy az osztálytársamnak is műkörme volt és akárhiszed,akárnem,ő a suli qrvája.
13L
Nekem is most lesz, hát nézd.....inkább legyen igényes, egyszerű, nem túl hosszú műkörmöd, mint rágott, csúnya :)
13/L
Nem. Az hogy egy 13évesnek legyen műkörme, az nem normális dolog. De ő se az. Amúgy a képen nem egy 13 lány keze látható, hanem egy legalább 30éves nőé. Ez senkinek nem tűnt fel? És akkor viszont lehet azért tetted fel a kérdést, mert kinézted és megteccett.Amúgy ha annyira teccik, vegyél köröm-matricát, és fesd ki a körmödet franciásra.(felül fehér, alul átláccó) és utána ráragasztod a matricát. Ennyi ;) Azért 3évet várhacc...nem a világ vége. Utána az lesz a baj, h nem vagy már fiatal.13/L
Már ne vegye sértésnek ennek a válasznak az irója de:megteccett-megtetszett
teccik-tetszik
átláccó-átlátszó
várhacc-várhatsz
Nem ismered az SZ betűt?-_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!