Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek egy 13 éves...

Szerintetek egy 13 éves lánynak túlzás egy ilyen mukorom?

Figyelt kérdés

[link]

...nem rólam van szó

2010. aug. 9. 19:16
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
47%

1. ez a köröm eleve ronda xD :D (bocsii , dehát izlések és pofonok )

2. 13 évesen..hát..vvmi nem túl csicsás , rövid körmöt engednék , ha lenne lányom , és annyira nagyon nagyon akarná.

3. kedves szülők :) azt ajánlom inkább menjetek el a lányotokkal , és csináltassátok meg neki , akkor tudjátok "szabályozni" h milyen hosszúra vágja a körmös. mert nem hiszem ha örülnétek neki ha hazaállitana a lányotok hosszú neonrózsaszín (pl:DD) karmokkal.

4. én is akartam 13 évesen , de végülis csak a ballagásomra kaphattam :D

2010. okt. 10. 12:36
 32/42 anonim ***** válasza:
52%

lehet hogy én vagyok a szar, de nekem 12 évesen már volt épitett műkörmöm. nemhosszu. s-es. és sima francia, a gyűrűsben meg egy masni. szerintem ez teljesen oké, bár nekem nem tetszik. : D

13/L

2011. márc. 26. 13:17
 33/42 anonim ***** válasza:

hát ha utcasarokra készülsz kiállni,akor sztem nem,nem túlzás.

amúgy az osztálytársamnak is műkörme volt és akárhiszed,akárnem,ő a suli qrvája.

13L

2011. júl. 29. 23:52
 34/42 anonim válasza:
en 13 eves vagyok es mukormom van..de csak nyarra:DDD
2012. júl. 2. 21:05
 35/42 anonim ***** válasza:
36%
Én meg 17 éves vagyok, és üljetek le a p*csátokra szarosok:D
2012. júl. 18. 18:29
 36/42 anonim válasza:

előttem szóló!

Nagyon adlak! :D

2012. aug. 9. 21:50
 37/42 anonim ***** válasza:
NEM korai!
2012. aug. 16. 09:26
 38/42 anonim válasza:
Én is 13 vagyok...szerintem ez egy kedves (:D) anyukánál még talán belefér, de hosszabb már tuti nem. Am nagyon jó ez a köröm *-* :)
2012. okt. 22. 20:39
 39/42 anonim válasza:

Nekem is most lesz, hát nézd.....inkább legyen igényes, egyszerű, nem túl hosszú műkörmöd, mint rágott, csúnya :)

13/L

2012. okt. 23. 11:40
 40/42 anonim ***** válasza:

Nem. Az hogy egy 13évesnek legyen műkörme, az nem normális dolog. De ő se az. Amúgy a képen nem egy 13 lány keze látható, hanem egy legalább 30éves nőé. Ez senkinek nem tűnt fel? És akkor viszont lehet azért tetted fel a kérdést, mert kinézted és megteccett.Amúgy ha annyira teccik, vegyél köröm-matricát, és fesd ki a körmödet franciásra.(felül fehér, alul átláccó) és utána ráragasztod a matricát. Ennyi ;) Azért 3évet várhacc...nem a világ vége. Utána az lesz a baj, h nem vagy már fiatal.13/L

Már ne vegye sértésnek ennek a válasznak az irója de:megteccett-megtetszett

teccik-tetszik

átláccó-átlátszó

várhacc-várhatsz

Nem ismered az SZ betűt?-_-

2012. okt. 27. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!