Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek egy 13 éves...

Szerintetek egy 13 éves lánynak túlzás egy ilyen mukorom?

Figyelt kérdés

[link]

...nem rólam van szó

2010. aug. 9. 19:16
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
81%
hát 13 éves lánynak tényleg korai... ráérsz még....am meg a pasik többségének jobban tetszik, egy szépne ápolt saját köröm ;) tapasztalatból mondom.....nekem is volt már műkörmöm nem is egyszer, de nagyon megbántam...sza**á roncsolja az eredeti körmeid:S
2010. aug. 11. 12:48
 22/42 anonim ***** válasza:
52%

tegnap 19:53/tegnap23:04-nek

Azért tulzás kedves, először is mert mégy GYEREK a 13éves ép hogy kijárja az iskola padot, 2.veszélyes ebben a durva és szadista,természetellenes világba ilyen korán mutatnia azt ami gyerek test...3.gyakraűban kell nézni a hiradót milyen ocsmányságok fordulnak már elő még fényes nappal is azért írtam azt amit írtam... olvasd el légyszives figyelmesebben, ha a szülők nemfigyelnek eléggé rátok legalább ti vigyázzatok magatokra, sok fiatalrol hallani mitörtént és hova tüntek el...és végül hol találták meg holtan sajnos...

2010. aug. 11. 20:28
 23/42 anonim ***** válasza:
48%
nem túlzás én megengedném neki...
2010. aug. 14. 18:10
 24/42 anonim ***** válasza:
74%

Hé Emberek!

Miért van mindenki lepontozva? Elmondjuk a véleményünket és ez a reakció...?!

2010. aug. 14. 18:13
 25/42 anonim ***** válasza:
49%

Igen az. Ráadásul nekem a minta sem tetszik benne.

16L

2010. aug. 14. 23:37
 26/42 anonim ***** válasza:
62%
13 éves lánynak egyéltalán ne legyen műkörme....
2010. aug. 15. 11:13
 27/42 anonim ***** válasza:
2010. aug. 21. 08:31
 28/42 anonim ***** válasza:
51%
Olyan, mintha egy nagymami korom lenne ;)) Nekem abszolut nem tetszik.Jah, persze, hogy tulzas.En ezekkel nem mernek kienni az utcara sem xD
2010. aug. 21. 15:39
 29/42 anonim ***** válasza:
42%

na ilyen baromságot se hallottam-.- Ti mindentől féltitek a gyerekeket?! Nem azért erőszakolnak meg valakit, ha műkörme van... Am nekem is kell mert rágom a körmömet, és hallottam, hogy műkörömmel lelehet róla szokni.... Akinek kell a műköröm az vegyen...

Egy kamasz gondolatai...

2010. aug. 23. 10:08
 30/42 anonim ***** válasza:
88%
utolso valaszolonak: ;)) hat figyu, en is kamasz vagyok, es nem azert nem mernek kimenni az utcara, mert mondjuk az elso csoves leut, amint meglatja a mukormeimet :)) xD Hanem egyszeruen szegyelnem, hogy ilyen giccses kormeim vannak.Hat nem szebb a termeszetes korom? a mukorommel tonkreteszed az igazit, es meg nem is annyira szep. szoval csak ennyit.Es a velemenykifejtes miatt nem illik lepontozni.Ez egy ilyen oldal. :P
2010. aug. 23. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!