Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 15 éves lánynak hányra...

Egy 15 éves lánynak hányra kellene hazaérnie (estefelé)?

Figyelt kérdés
Főként szülőktől kérdem. Nekem a szüleim sosem mondják meg, hogy hányra menjek haza. De hogyha későn mennék haza, akkor meg leszídnának. De sosem mondanak konkrétumot.
2011. aug. 24. 16:41
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
9-10óra szerintem a max. de az is csak akkor, ha megbízható emberek között van
2011. aug. 24. 16:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elengedném már ismert barátokkal éjfélig is, de minden esetben érte megyek kocsival. Mindez akkor érvényes, ha a kötelességeit rendben teljesíti.
2011. aug. 24. 16:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

21:00

Mondjanak valamit, ha nem hajlandóak kérésre se akkor ne nyűglődjenek utólag.

2011. aug. 24. 16:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Én amúgy fél 8 fele szoktam elindulni haza és 9re érek haza. Azt sosem várom el tőlük, hogy értem jöjjenek.
2011. aug. 24. 16:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
15évesen nekem a max 22.00 volt.
2011. aug. 24. 16:52
 6/17 anonim ***** válasza:

Bocsi én nem szülő vagyok, de elmondom nálunk hogy van.

Én községben lakom, itt addig mehetek el, ameddig akarok. Bármikor ott aludhatok barátnőmnél is, szóval, ha előre szólok haza sem kell mennem. Ha a varosba megyek, ami nincs messze, akkor az utolsó busszal haza kell jönnöm (11óra)

2011. aug. 24. 16:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a szülő érte megy az nem elvárás kérdése, hanem a szülő csak szeretné, ha hazafelé nem kötne bele a lányába senki sem. Sajnos éjjel előbújnak a torzszülöttek, és még isznak is rá.
2011. aug. 24. 16:56
 8/17 A kérdező kommentje:
Tudom, volt már alkalmam találkozni érdekes személyiségekkel. De egyébként inkább gyalog megyek haza még ha belém kötnek is, mint hogy hallgassam, hogy anyám elhord mindennek csak azért mert haza hozott.
2011. aug. 24. 17:06
 9/17 anonim ***** válasza:

Bár a lányom 16, de nem mondom meg neki hogy hányra jöjjön haza, hanem ő mondja hogy kb mikor jön.(Nagyon bízok benne, és ismerem az összes barátját) Ha addigra nem ér haza , akkor írok neki sms-t.De van amikor este elviszi a barátja hozzájuk, akkor szoktam mondani hogy azért ebédre jöjjenek át.

Én elég lazán veszem, főleg nyáron.Ha nem hozza haza őt senki ( A baráti társaságukban sokaknak, köztük a barátjának is van jogosítványa) , akkor bármikor felhív és érte megyek. ( nem dolgozok, mert van két pici testvére, így bármikor "szabad" vagyok)

Ha nem mondanak időt, miért nem mondod hogy : "Anya, éjfélre itthon vagyok , az nektek megfelel? " és ha azt mondják akkor hogy jó, akkor biztosan nem szidnak le.

31.N

2011. aug. 24. 18:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs konkrét idöpont. Mindig megmondjuk, hogy kb. meddig maradunk, de én még sosem maradtam ki 11 óránál tovább, akkor is a banketten voltam. Nálunk mindig is így müködött, hogy mi megmondtuk az idöpontot, és anya, ha ráért, lejött értem, ha pedig nem, a növérem kísért haza, vagy egyedül jöttem busszal. Anya megbízik bennünk, de azért mindig elmondja, hogy nagyon vigyázzunk magunkra. Szerintem tök jó a mi rendszerünk. ;) 15/L
2011. aug. 24. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!