Miért van az hogy fáj az alhasam, fájnak a melleim is, de szédülés nincs semmi ilyesmi? Bár többször járok wc-re mint szoktam főleg estefelé.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Párommal mindig gumival védekezünk gyógyszert nem szedek. Hasam fáj ha ülök vagy épp állok (néha ha sétálok is)
Áprilisban volt meg utoljára a mensim , szokott késni ezért annyira nem félek. De akkor sem értem miért van,ti tudjátok? Előre köszi a válaszokat!
19/L
2011. máj. 30. 14:24
1/9 anonim válasza:
Hát egy teszt nem ártana. A tünetek sosem egyformák.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen holnap akarok is egyet venni mert eddig ennyire nem fáj a hasam pénteken elkezdett erőteljesen azóta eléggé fáj.
Teljesen olyan érzés mintha mindjárt megjönne és mégsem:(
Majd kiderül mi lesz! Azért köszönöm a választ.
2011. máj. 30. 15:18
3/9 anonim válasza:
Ciszta vagy baba is lehet. Viszont ha normálisan védekeztetek tényleg, akkor esélyes a ciszta sajnos. :(
4/9 anonim válasza:
Ha nem volt baj a gumival, akkor nincs bébi. Azért írd meg a teszt eredményét! :)
5/9 A kérdező kommentje:
Jó majd megírom:) Előbb tvztem kicsit ahogy felálltam szédülök és hányingerem is van. nemértem én ezt:(:)
2011. máj. 30. 17:57
7/9 A kérdező kommentje:
Nem mert ma vettem délután tesztet, majd reggel tesztelek. És akkor megírom.
2011. máj. 31. 19:45
9/9 A kérdező kommentje:
Negatív lett.
2011. jún. 1. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!