Szülők ti tiltanátok a lányotokat egy biztos boldog kapcsolattól?
2 és fél hónapja együtt vagyok a 17éves barátnőmmel ennyi idő után eldöntöttük hogy bemutat a szüleinek, hát nem fogadták túl jól és most tiltják tőlem 32éves vagyok és csak a korom miatt teszik.
Ti is ezt tennétek nem szeretnétek hogy a lányotok boldog legyen?
26 éves vagyok, a párom 36.. néha még így is kicsit zavaró a korkülönbség, nem mindenben egyezik a felfogásunk.
Egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy egy érett, felnőtt FÉRFI, mit akarhat, mit láthat (a p*nán kívül) egy 17 éves KISLÁNYBAN?! Én sem nézném jó szemmel, ha a lányom egy ennyivel idősebb emberrel foglalkozna. Aligha hiszem, hogy ez boldog párkapcsolat lehet, inkább csak érdek kapcsolat, ami azon kívül, hogy gusztustalan, ideig óráig működhet csak. Teljesen megértem a szülők reakcióját.
Jah, hogy az a boldog párkapcsolat, hogy egy felnőtt férfi kihasznál egy gyereklányt, mert az még nem vár el semmit, nem kér számon, nem követel, csak ad önzetlenül, mert még gyerek. És persze mindent bevállal, olyat is, ami neki kellemetlen, mert nem akarja, h gyereknek tartsa a felnőtt barátja. Felnőttként meg majd utálja magát érte. Nesze neked, boldog párkapcsoalt.
Ez pont olyna, mint amikor néztem a Riasztás c. műsorban a tinilányt, akinek tönkrement az élete, mert az apaja gyereket csinált neki. Az apát számonkérték, h miért tette tönkre a gyerek életét. Az meg az se tudta, miről van szó, hát az ő lánya egy boldog!!! családanya, ő csak csinált neki egy szép kisbabát, h mi rossz van ebben.
Ne kérdező, te ez a kategória vagy kb., mint ez az apuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!