Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért félek ennyire egy...

Miért félek ennyire egy kapcsolattól?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, nincs valami jó anyagi háttere a családomnak, anyukám munkanélküli lett 1-2 hónapja sajnos, így mostanában nagyon ki van számolva, hogy a pénz mire is megy el, hitel, számlák, étel..másra szinte nem is jut..gimibe járok és vannak osztálytársaim meg évfolyamtársaim akik szinte hetente vagy két hetente vásárolnak, jó minőségű ruháik vannak stb. én nem vagyok irigy soha nem is voltam, de engem mégis kicsit zavar ez:// volt már barátom nem is egy! de nem voltak annyira komolyak mindig én voltam ott náluk, ők sohasem jöttek el hozzám, épp ezért félek attól, hogy ha valakivel megismerkedek, akkor mit fog gondolni rólam, hogy nincs annyi pénzünk, hogy elverjem mindet egy nap alatt, mint mások..félek, hogy akkor majd nem is akar tovább megismerni:/ ez ellen mit tehetnék? egyre jobban kezd ez zavarni engem:S
2012. febr. 21. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sablonos szöveg,de ha valaki szeret téged,tényleg szeret akkor az miattad van és nem az anyagi háttered miatt!
2012. febr. 21. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

aterzem a helyzeted, mi is valami hasonloban vagyunk. szerintem ne gorcsolj ezen, mert fiatal vagy, elvezd az eletet, es ahogy irta az elso valaszolo: aki szeret, az magadert szeret majd!

ha ettol majd jobban erzed magad, vallalj diakmunkat, igy kisegitheted anyukadat :) 14L

2012. febr. 21. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaja. Hidd el, aki tisztaszívű, az még örül is neki ha nem vagytok túl jómódúak. ;) Komoly! Nem érzi, hogy te talán úgy érezhetnéd, hogy az anyagi csilivili miatt vonzódik hozzád.
2012. febr. 21. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz barátod ,akkor úgysem a pénzedet nézi.
2012. febr. 23. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy egyszerű, de tiszta lakás egy tisztaszívű embernek nem változtatja meg az érzéseit, gondolatait irántad rossz irányba. A hetente vásárolt ruhák között is gyakran akad ciki, nem épp ízléses csilivili, aki azokat veszi, mégse érzi cikinek. Szóval fontosabb, hogy legyen egy jó stílusod, amihez simán túrkálókból, meg a saját szekrényedből is össze tudod társítani a ruhaneműket.

Az is jó ötlet, ha van valami olyan hobbid, amiből pénzt lehetne keresni (sokan barkácsolnak, sütnek, varrnak, háziolvasmányokat jegyzetelnek ki :) De persze más diákmunkák is vannak, csak te tudod, hogy az mennyire vonna el a tanulástól.

Még pár év, és lesz saját kereseted, szóval nem a csaláod anyagi helyzetén fog múlni valószínűleg semmi fontos, ne aggódj!

2017. aug. 25. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!