Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire egy kapcsolattól?
azért annyira könnyen nem : )
am meg ne érezd magad idétlennek a másik csajok is ezt csinálják ha meg nem ezt akkor meg szórakoznak mármint a srácokkal tehát...
16/F : )
Nálam is ugyan ez van, igaz én még csak 20 éves vagyok, de nem volt még egy komoly kapcsolatom se, pedig lehetett volna, ha meg annak indult én csesztem el, mert már megszoktam h egyedül vagyok és nem tudtam alkalmazkodni, változni.Ráadásul válogatós is vagyok a fiúk terén, meg nem igazán merek megbizni bennük mert csalódtam is már egy párszor...Én is nagyon szeretnék már vkit,de amikor meg ott volt akkor meg ugy éreztem h nem szeretném ezt a kapcsolatot
szerintem próbáld meg, tényleg nincs veszíteni
valód!Lehet hogy pont ő lesz az igazi:)Sok szerencsét!!
Nekem egyszer nagyon tetszett egy fiú és mint kiderült én is bejöttem neki, ezért elhívtam bulizni. Eljött, de nem is foglalkozott Velem, másokkal volt szinte egész este. Nagyon szomorú lettem és a barátnőim rákérdeztek, hogy most még is miért csinálja ezt velem ha állítólag tetszem neki és a srác ekkor jött oda először hozzám az este folyamán, kimentünk beszélgetni és bevallotta, hogy azért nem lépett semmit, mert neki még soha nem volt a barátnője-19 éves volt.(=
És hogy mi köze ennek a te kérdésedhez, az, hogy legyél mindig nyitott valami újra, valami változás, bátran merj nyitni a felé a fiú felé és ha még sem jönne össze ne aggódj, mert egy nap eljön a te életedbe is az igazi.
Sok sikert neked! És ne feled nem minden kapcsolat kezdődik szerelem első látással, adj idöt magadnak hátha szerelmes leszel.
én 16évesvagyok és eddig csak 1 barátom volt..: )
jó-jó eddig is voltak jelentkezők de sose akartam elkötelezni magam inkább a haverok, csavargás, bulik érdekeltek..senkivel se tudtam úgy elképzelni hogy " húú én ezzel most össze akarok jönni " aztán találkoztam egy sráccal akitől senkitse akartam és láámm..szerelmes vagyok már 11hónapja..: )
szóval én csak azt tudom javasolni hogy bátran vágj bele az ilyenekbe..nem garantálom hogy mindegyik összejön de egy próbát csak megér..: )
*semmit se
( előző vagyok csak nem tudok irni: DD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!