Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon gazdag fiú aki hajt rám! Félek ettől a kapcsolattól mert mindenki azt mondja mivel ilyen gazdag azt hiszi bármit megkaphat!?
Hát van egy srác..(18éves) nagyon gazdag .. tényleg minden a "segge alá van rakva". Fél éve hajt rám..szinte mindennaposak az üzenetei...találkoztunk is már.Én nagyon jól éreztem vele magam. Aranyosnak ismertem meg és érzem hogy valamit érzem irántam..meg irta is..
De valahogy óva intenek tőle(még ha nem is ismerik) mert azt mondják biztos olyan,hogy azt hiszi bármit elérhet a pénzével. De én érzem ,hogy vannak érzelmei...mindenki egyből elitéli..így én is félek már ettől az egésztől.. nem tudom mit tegyek:(
Szia! Szerintem belemehetsz egy kapcsolatba ha jól érzed magad vele! Ha meg akarna vásárolni vagy a szex-re menne a pénzével szerintem észrevennéd! Bár talán jobb ha letisztázod vele hogy ne vegyen neked mondjuk drága nyakéket vagy ilyesmi mert te rosszul érzed magad tőle! Pl.
Szerintem észreveszed ha meg akar "venni" téged úgymond
Kit érdekel az, hogy gazdag-e vagy nem?
És szard le mások véleményét, gondolom elég csalódás lesz számára, ha kiderül, hogy te is csak egy gazdag macsónak tartod.
Az biztos hogy az értékrendetekben (szegény-gazdag) van különbség, de ha már fél éve szaladgál utánad, adhatnál neki komolyabb esélyt!
Mások véleményével meg ne törődj, sokakat az írígység hajt!
Ha pedig tényleg meg akarsz győződni arról, hogy nem játsza a pénzes-mindentmegkapok-macsót, szervezz egyszerű, pénzhez nem köthető szórakoztató együttléteket!
Akkor te is láthatod a természetesebb oldalát, és ő sem érzi azt, hogy azért vagy vele (persze hogy nem azért!!), mert jómódú! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!