Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Etikus lenne összejönnöm egy nálam 10 évvel idősebb, gazdag pasival?
Nyugodtan járj vele ne hallgass másra. Az a lényeg, hogy Te mit akarsz a többi nem számít.
És mint minden esetből, ha tényleg úgy van, akkor ebből is tanulni fogsz. Csak inkább jól végződjön;)
"Barátnőm összejött egy nálánál 20 évvel idősebb gazdag pasival. Csak ő menetközben nem tette fel ezt a kérdést, hanem szerelmes volt, és nem érdekelte mit szól hozzá más. Nem az volt az első ismertetőjele a fickóról hogy gazdag, hanem hogy gyönyörű a szeme... Ez azért sejtet vmit nem?"
Arra is célzott (szerintem), hogy ha szeretnéd, és nem a pénzért lennél vele, a kérdésed fel sem merült volna...
"Arra is célzott (szerintem), hogy ha szeretnéd, és nem a pénzért lennél vele, a kérdésed fel sem merült volna..."
Dehogynem! Felmerült volna a kérdés.
Nem azt jelenti, ha felteszi a kérdést, hogy csak is a pénzéért van vele. Gondolkozz már.-.- Jó magamban is felmerülne egy kérdés,hogy én mint átlagos lány akinek a családja is teljesen átlagos egy gazdag férfival?! Hogy is van ez? Ezek a kérdések természetesek.
84%-os!
Azt a kérdezőnek írtam, nem neked, de mindegy... szerintem nem így tette volna fel a kérdést, és nem így állna hozzá... Ha igazán szeretné, meg sem fordulna a fejében, hogy itt érdeklődjön, hogy ugyan összejöjjön-e vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!