Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ti tiltanátok a lányoto...

Szülők ti tiltanátok a lányotokat egy biztos boldog kapcsolattól?

Figyelt kérdés

2 és fél hónapja együtt vagyok a 17éves barátnőmmel ennyi idő után eldöntöttük hogy bemutat a szüleinek, hát nem fogadták túl jól és most tiltják tőlem 32éves vagyok és csak a korom miatt teszik.

Ti is ezt tennétek nem szeretnétek hogy a lányotok boldog legyen?

2017. aug. 25. 18:44
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Mert? Egy fiatalabb vagy egy vele egykoru nem unhatja meg?
2017. aug. 25. 19:50
 12/34 anonim ***** válasza:
22%
Jesszus, mennyi szűklátókörű válszoló van... Mi is hasonló korban jöttünk össze, én 18 voltam, a férjem 29. Azóta eltelt 8 év, épp babát várunk, minden csodás. Ha igazán szeretitek egymást, akkor tartsatok ki! :)
2017. aug. 25. 20:00
 13/34 A kérdező kommentje:
Köszi. Sok boldogságot a picihez
2017. aug. 25. 20:20
 14/34 anonim ***** válasza:
27%
Hát,nem biztos,hogy örülnék neked. Lehet,hogy nem is tiltanám el tőled,attól függ,milyen benyomást tettél az első találkozón,és mennyire bízom a lányom ítéletében. Mert vannak érett 17 évesek és baromi gyerekes 30-40 évesek is. Mint az itt váladuolók többsége. Szóval pusztán a korkülömbség miatt nem.
2017. aug. 25. 20:45
 15/34 anonim ***** válasza:
73%

miért olyan tutira biztos hogy boldogok lesztek , csak mert még azok vagytok 2,5 hónap után?

rózsaszín köd stb. úgy szét mentek pár hónap után mint a sicc..

A lány fiatal neki megbocsátható , de te felnőhetnél már..

2017. aug. 25. 21:28
 16/34 anonim ***** válasza:
10%
A lány életébe beleszólni nem szabad. Mert ha rosszul sikerül az élete a szülőt fogja hibáztatni. Mert ez lehetett volna, meg az lehetett volna. Ezt nem lehet jóvá tenni. De ha a lány hibázik, legfeljebb nyer tapasztalatot és legközelebb bölcsebb lesz.
2017. aug. 25. 21:49
 17/34 anonim ***** válasza:
82%

Naná, hogy eltiltanálak. Te 1-2 év múlva már lehet, hogy családot szeretnél, vagy lehet, h már most is. Más se hiányzik, minthogy telebeszéld egy kislány fejét és miattad ne tanuljon tovább, szüljön 18 évesen.

Más életszakaszban vagytok. Neki a legnagyobb parája a másnapi töri témazáró, egy 30+ -osnak munkahelyi gondok, hitelek, lakhatás megoldása, karrierépítés, család, stb.

Vagy te nem itt tartasz, kérdező?

Mit akarsz egy középiskolás kislánytól? Miért hülyíted? Tőle csak elvenni tudsz, mert ő adni még nem tud neked. Csak csinálja, amit mondasz, hogy felnőttesnek tűnjön, nehogy kikacagd. Erre izgulsz?

2017. aug. 25. 23:29
 18/34 anonim ***** válasza:
54%
Ez sok mindentől függ. Ha érett a gyerekem, nem az a tipikus agyatlan kamasz, és normális a ferfi is, akkor legyenek boldogok együtt. De ha valami drogos liás tróger a pasas, aki célok nélkül teng-leng, akkor nyilván tiltanám. Nővérem 17 évesen jött össze a ferjével, le sem merem írni, hány és korkülömbséggel.
2017. aug. 26. 01:05
 19/34 A kérdező kommentje:
Én nem küzdök ilyen gondokkal hogy hitel hogy karierépítés meg anyagi problémáim sincsenesincsene sőt nagyon is rendben van az anyagi életem. Ő nem egy buta kis tini lány és nem csak ezt mutatja. Mit akarok tőle? Szerelmet,őszinteséget. Gyerek? 25éves koráig szeretne ha együtt leszünk akkor nekem az még belefér ezt is megbeszéltük.
2017. aug. 26. 07:24
 20/34 anonim ***** válasza:
70%

Teljesen mindegy, hogy mivel nem küzdesz. Ne tedd tönkre egy tinilány életét!

Ők még nem tudnak olyan racionálisan gondolkodni, mint egy 25-30 éves nő, "könnyű prédák", naivok, lelkileg instabilok, sérülékenyek, úgyhogy neked kellene eszednek lenni, és hanyagolni ezt a korosztályt. Még ezután alakul ki a személyisége, most jönnének a legszebb évei, most kellene eldöntenie, hogy mit szeretne tanulni, mit szeretne majd dolgozni. Lehet, hogy külföldre szeretne majd menni, ahol megteremthetné az anyagi függetlenségét, ehelyett egyik függőségből a másikba kényszerülne, nem szerezhetne saját tapasztalatokat az életből, csak egy zárt világban, korlátok közt, mások által irányítva, kiszolgáltatott helyzetben vegetálhatna.

Lehet, hogy most jó döntésnek tartja, de 20 évesen megjön az esze, te pedig kereshetsz másik tinit.

2017. aug. 26. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!