Szülők ti tiltanátok a lányotokat egy biztos boldog kapcsolattól?
Figyelt kérdés
2 és fél hónapja együtt vagyok a 17éves barátnőmmel ennyi idő után eldöntöttük hogy bemutat a szüleinek, hát nem fogadták túl jól és most tiltják tőlem 32éves vagyok és csak a korom miatt teszik.
Ti is ezt tennétek nem szeretnétek hogy a lányotok boldog legyen?
2017. aug. 25. 18:44
1/34 anonim válasza:
nyílván ő még kislány, te meg már egy javában felnőtt férfi. én is így lennék a helyükben, mondom ezt úgy hogy én is 17 évesen találkoztam a férjemmel, aki 9 évvel idősebb tőlem. több idő kell ilyen esetben arra, hogy bízzanak benned. 2,5 hónap nagyon nagyon kevés idő. majd ha már 1-1,5-2 éve lesztek együtt, akkor majd elfogadják a kapcsolatot. de addig teljesen jogosan aggódnak.
3/34 anonim válasza:
Igen, azt tenném. Cseppet sem normális ebben az életkorban ennyi korkülönbség. Te már felnőtt ember vagy, gondolom felnőtt élet-ritmussal, célokkal...stb, ő pedig egy gimnazista, tini lány, aki még csak tervezi az életet.
4/34 anonim válasza:
32 évesen egyáltalán hogy jut eszébe valakinek 17 éves lányokat hajkurászni?
Egyértelműen tiltanám én is. És még kapnál egy maflást is tőlem, ha az én lányommal kezdenél ki.
5/34 anonim válasza:
nyilvánvalóan én is tiltanám. túl idős vagy hozzá, ez nem egy egészséges kapcsolat. túlságosan tapasztalatlan és fiatal hozzád képest és őszintén megmondom, hogy ha egy 30+ férfi egy még nem is nagykorú (!) lánnyal kezd, ott a faszinál nincs rendben valami. ha minden rendben lenne veled, akkor a saját korosztályodban keresnél barátnőt, és nem pedoznál itt egy tizenéves kislánnyal.
6/34 anonim válasza:
A boldog kapcsolattól nem tiltanám, de egy 32 éves, talán pedofil, de mindenképpen lúzer csávotól, aki nem tud a saját korosztályból barátnőt szerezni, mert nyilván nem tud nyújtani semmit abból, ami egy harmincas nőnek kell, na az ilyentől biztosan tiltanám.
7/34 anonim válasza:
Nyilván nem úgy gondolják, hogy ez egy biztos boldog kapcsolat, hanem, hogy egy felnőtt férfi ki akarja használni a kislányukat.
8/34 anonim válasza:
Nem tiltanám, nincs értelme, de nem akarnálak látni.
Milyen szerencsétlenség vagy hogy majdem gyereklányokat tudsz csak felcsípni?
9/34 anonim válasza:
Nagyon nem értem az ilyen szülőket... Ha a lány boldog szereti a férfit had dőntse már el hogy kivel akar lenni... Gondolom nem lehetet egyszerű a szülők elé állni és elmondani ezt a kapcsolatot és most meg eltiltják attól akit szeret? Hát akkor majd most titkolni fogja és örülhetnek ha nem lép le a csávóhoz ha komoly a kapcsolat! Neked meg tarts ki mellette sok kitartást és boldogságot nektek
10/34 anonim válasza:
Nem akarják a kislányukat összekaparni a padlóról amikor már sokat döngetted és frissebb husira vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!