Szülők ti tiltanátok a lányotokat egy biztos boldog kapcsolattól?
2 és fél hónapja együtt vagyok a 17éves barátnőmmel ennyi idő után eldöntöttük hogy bemutat a szüleinek, hát nem fogadták túl jól és most tiltják tőlem 32éves vagyok és csak a korom miatt teszik.
Ti is ezt tennétek nem szeretnétek hogy a lányotok boldog legyen?
Én 16 voltam mikor összejöttem a 34 éves párommal.
Most már 21 vagyok.
Az én szüleim nem tiltották, de féltettek
Ha tiltják azt az egy évet kibírjátok titokban és aztán már nincs beleszólásuk.
Teljesen mindegy, akkor sem egészséges, hogy egy kislányt tudsz csak befűzni... ennyi.
Ő persze, hogy megtesz neked bármit, mert naiv gyerek, de te sem vagy sokkal érettebb, ha a korodbeliek lekoptatnak. :D
Ennyi az indokod, hogy a többi nő pénzéhes? És ezért kell egy kislányt hülyítgetned? Mert ő attól is elalél, ha meghívod egy kólára és kap hozzá szívószálat is meg jeget és wow, nem anyutól kérted rá a pénzt, hanem a sajátodbó fizetted :DD
Édesjóistenkém, csak remélni merem, h az én lányomat nem könyékezi meg egy ilyen beteg agyú majom.
Hát persze, ahhoz, hogy 17 évest elvarázsolj, semmit se kell tenned. Még a farkadnak se kell keménynek lenni. kimagyarázod, h azért puha, hogy ne fájjon.
Na ezt egy 25-30 éves nővel már nem lehet eljátszani, ebben igazad van. De akkor sem az a megoldás, h jogilag kiskorúakkal kezdesz. Következőnek mi lesz, ha csalódsz a gimis lányban, az áltsuli elé mész csajozni? Nőj már fel és szedd össze magad. a 17 évest meg hagyd élni.
Utolsó a szívemből szóltál. Az én férjem élve elásná ezt a férfit, ha a kislányunkal kikezdene.
Amúgy kérdező elveszed a kamaszkorát ettől a lánykától. Még nem is élt, jóformán még csak most kezték elengedni bulizni meg nagyobb csavargásba engedni azt te rögtön lecsaptál rá. Szégyeld magad.
Hahó nem egy kisgyerekről beszélüno egy felnőtt nőről. Pár évdtizede 17-8-9 évesen már gyereket szültek a nők. Úgy írtok a kerdezőröl mintha megerőszakolna egy kislányt, de nem. Majd ha a lánynak nem lesz megfelelő továbblép. Mennyivel jobb ha egy szexéhes kis kamasz töri össze jobb esetben csak a szívét?
Nem a pincébe, verte láncra akaratán kívül, csak együtt járnak, szeretik egymást.
Szerensére a való életben nem ilyen bunkók az emberek kerdező.
A páromat soha nem bantották és engem sem. 5 éve vagyunk együtt, mostmár együtt is élünk. Köszönjük jól vagyunk és még 5 év után is szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!