Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ti tiltanátok a lányoto...

Szülők ti tiltanátok a lányotokat egy biztos boldog kapcsolattól?

Figyelt kérdés

2 és fél hónapja együtt vagyok a 17éves barátnőmmel ennyi idő után eldöntöttük hogy bemutat a szüleinek, hát nem fogadták túl jól és most tiltják tőlem 32éves vagyok és csak a korom miatt teszik.

Ti is ezt tennétek nem szeretnétek hogy a lányotok boldog legyen?

2017. aug. 25. 18:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk nem értem,minek a gyk népét kérdezed,aki neked most leírja,hogy mekkora k..g vagy,megrontasz egy 27 évest,ha a barátnőd írná ki,hogy a k...g szülei tiltják tőled,neki meg megírnák,hogy :"mit u..tnak bele mindjárt nagykorú vagy,azt csinálsz,amit akarsz."
2017. aug. 26. 09:23
 22/34 anonim ***** válasza:
18%

Én 16 voltam mikor összejöttem a 34 éves párommal.

Most már 21 vagyok.

Az én szüleim nem tiltották, de féltettek

Ha tiltják azt az egy évet kibírjátok titokban és aztán már nincs beleszólásuk.

2017. aug. 26. 09:51
 23/34 A kérdező kommentje:
Semmiben nem korlátozom későbbiekben max csak segíteni tudok neki a kapcsolataimmal ha kariert akar magának vele együtt anyagi függetlenséget akkor mellé állok és támogatom és nem azt mondom majd hogy itt a pénzem neked nem kell dolgoznod, ha külföldön akar munkát akkor meflgyek vele és támogatom semmi sem kötelező és ezt ő is tudja hogy semmit nem várok el tőle csak őszinteséget.
2017. aug. 26. 11:47
 24/34 anonim ***** válasza:
59%

Teljesen mindegy, akkor sem egészséges, hogy egy kislányt tudsz csak befűzni... ennyi.

Ő persze, hogy megtesz neked bármit, mert naiv gyerek, de te sem vagy sokkal érettebb, ha a korodbeliek lekoptatnak. :D

2017. aug. 26. 16:20
 25/34 A kérdező kommentje:
Nem lekoptatnak csak pénzéhesek,a pénzem az kellett az elözőnek is de az hogy ő dolgozzon vagy otthon bármit tegyen az nem ment.
2017. aug. 26. 18:02
 26/34 anonim ***** válasza:
64%
Ezer meg ezer normalis no van, ha az en lanyomat ilyen eretlen ferfi probalna fuzni, az bemutatas utan ugy menne a melegebb eghajlatra mint a koltozomadarak.
2017. aug. 26. 20:49
 27/34 anonim ***** válasza:
75%

Ennyi az indokod, hogy a többi nő pénzéhes? És ezért kell egy kislányt hülyítgetned? Mert ő attól is elalél, ha meghívod egy kólára és kap hozzá szívószálat is meg jeget és wow, nem anyutól kérted rá a pénzt, hanem a sajátodbó fizetted :DD

Édesjóistenkém, csak remélni merem, h az én lányomat nem könyékezi meg egy ilyen beteg agyú majom.

Hát persze, ahhoz, hogy 17 évest elvarázsolj, semmit se kell tenned. Még a farkadnak se kell keménynek lenni. kimagyarázod, h azért puha, hogy ne fájjon.

Na ezt egy 25-30 éves nővel már nem lehet eljátszani, ebben igazad van. De akkor sem az a megoldás, h jogilag kiskorúakkal kezdesz. Következőnek mi lesz, ha csalódsz a gimis lányban, az áltsuli elé mész csajozni? Nőj már fel és szedd össze magad. a 17 évest meg hagyd élni.

2017. aug. 26. 23:59
 28/34 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó a szívemből szóltál. Az én férjem élve elásná ezt a férfit, ha a kislányunkal kikezdene.

Amúgy kérdező elveszed a kamaszkorát ettől a lánykától. Még nem is élt, jóformán még csak most kezték elengedni bulizni meg nagyobb csavargásba engedni azt te rögtön lecsaptál rá. Szégyeld magad.

2017. aug. 27. 08:46
 29/34 anonim ***** válasza:
31%
Remélem a lányotok megbosszulja egyszer az ilyen szülői hozzá állást. Hogy beleszóltok az ő boldogságába. Megérdemelnétek, hogy faképnél hagyjon benneteket. Megmutatná, hogy nem a ti tulajdonotok, hanem van szabad akarata.
2017. aug. 27. 12:07
 30/34 anonim ***** válasza:
59%

Hahó nem egy kisgyerekről beszélüno egy felnőtt nőről. Pár évdtizede 17-8-9 évesen már gyereket szültek a nők. Úgy írtok a kerdezőröl mintha megerőszakolna egy kislányt, de nem. Majd ha a lánynak nem lesz megfelelő továbblép. Mennyivel jobb ha egy szexéhes kis kamasz töri össze jobb esetben csak a szívét?

Nem a pincébe, verte láncra akaratán kívül, csak együtt járnak, szeretik egymást.

Szerensére a való életben nem ilyen bunkók az emberek kerdező.

A páromat soha nem bantották és engem sem. 5 éve vagyunk együtt, mostmár együtt is élünk. Köszönjük jól vagyunk és még 5 év után is szeretjük egymást.

2017. aug. 27. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!