Miért nem jövök ki a korosztályommal? 17/L
nekem sincs sok barátom a korombeliek közül,nem találom meg velük a közös hangot,olyan idétlenek. 25 -30 évesekkel vagyok igazán jóba.a párom is 32 éves,és nagyon jól működik a kapcsolatunk.
szintén 17L
Hát nem "baj" van benned, de te vagy "más",és ők a "normális 17 évesek". Viszont az nem baj, ha te nem vagy olyan, nem kell mindenkinek egyformának lenni :D Ha te megtaláltad a saját társaságodat, akkor meg végképp nincs probléma :-)
Amúgy voltam bent a volt gimimben, nem csodálom, hogy épeszű ember nem akar / tud ezekkel az elmebetegekkel barátkozni meg beszélgetni :S Szörnyű... El fog fajulni a világ...
17 éves vagy és a párod 32???
Te is beteg vagy de a párodnak is hiányozhat valami az életéből hogy egy kamaszlánnyal kezd ki 3x évesen!!
Ez egyáltalán nem normális....
Igen,télleg csak pasik divat...már unalmas....te 17 vagy és a párod 32...hát ez kicsit sok de a lényeg,hogy boldog vagye a mostani barátaiddal és a pasiddal vagy sem..ha igen.akkor nincs baj.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!