Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem jövök ki a korosztál...

Miért nem jövök ki a korosztályommal? 17/L

Figyelt kérdés
A barátaim mind 20-25 évesek. Próbáltam korombeli barátokat is találni, de egyszerűen nem tudok velük beszélgetni. Mindig csak a pasikról meg a divatról tudnak beszélni. Bennem van a a baj?
2010. máj. 24. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem sincs sok barátom a korombeliek közül,nem találom meg velük a közös hangot,olyan idétlenek. 25 -30 évesekkel vagyok igazán jóba.a párom is 32 éves,és nagyon jól működik a kapcsolatunk.

szintén 17L

2010. máj. 24. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát nem "baj" van benned, de te vagy "más",és ők a "normális 17 évesek". Viszont az nem baj, ha te nem vagy olyan, nem kell mindenkinek egyformának lenni :D Ha te megtaláltad a saját társaságodat, akkor meg végképp nincs probléma :-)

Amúgy voltam bent a volt gimimben, nem csodálom, hogy épeszű ember nem akar / tud ezekkel az elmebetegekkel barátkozni meg beszélgetni :S Szörnyű... El fog fajulni a világ...

2010. máj. 24. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:

17 éves vagy és a párod 32???

Te is beteg vagy de a párodnak is hiányozhat valami az életéből hogy egy kamaszlánnyal kezd ki 3x évesen!!

Ez egyáltalán nem normális....

2010. máj. 25. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert érettebb a gondolkodásod. Örülj, hogy vannak barátaid és ne sajnáld, erőltesd!
2010. máj. 26. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen,télleg csak pasik divat...már unalmas....te 17 vagy és a párod 32...hát ez kicsit sok de a lényeg,hogy boldog vagye a mostani barátaiddal és a pasiddal vagy sem..ha igen.akkor nincs baj.

15/L

2010. máj. 28. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!