Az antidepresszáns szerek abbahagyása után újra helyre jövök?
3 hónapig szedtem,de most több,mint 1 hete abahagytam,mert borzalmas mellékhatásai voltak.
Most viszont megint érzem a rossz hangulatot s mindig gondolkozok.Bitos az is közrejátszik,hogy tudom,hogy nem szedem.
Hogy tegyem magam rajta túl????
Írnál homeopátiás nyugtatót?A citromfű teát már próbáltam még a betegségem elején,még rosszauil lettem tőle.
Gasználnak ezek a homeopátiás bogyók?Mennyi idő után hat?És mennyi ideig lehet szedni?
vagy Sedatif Pc, Sedacur Forte
Ezeknek általában nincsenek mellékhatásai, egy orvossal viszont egyeztess, hogy meddig akarod szedni.
K9szi!
Ezek gyógyszertárban kaphatóak?Hogy kell szedni?
Ez kimondott nyugtató?
2 hét múlva megyek csak vissza!
Ezek gyógyszertárban kaphatóak?Hogy kell szedni?
Ez kimondott nyugtató?
2 hét múlva megyek csak vissza!
Igen, ezek ott kaphatóak.
A szedés: rá van írva. Sedatif pc-nél napi 3x2 szem.
Ha ez kifejezetten nyugtató lenne, akkor receptköteles lenne. De a tartalmuk az nyugtató hatású, s az alvásban is segítenek.
De ezeket kérdezd meg nyugodtan a gyógyszertárostól, ő biztosan tud tájékoztatást adni róluk.
Nincs mit, szívesen!
Próbálj a szép dolgokra gondolni, akkor is, ha csak apró dolgok azok. :) Nekem is nehéz időszakom van most.
Megpróbálok másra gondolni és köszönöm!
Ez akkor szorongásos betegségre nagyon jó????
Köszönöm!
S további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!