Az antidepresszáns gyógyszerek abbahagyása után kigyógyultatok vagy nem? Mennyi ideig szedtétek?
Én csak 3 hónapig.Másfél hónapig szedtem egész szemet,utánna felet s negyedet. 2 hete elhagytam,de megint nem jól vagyok.A rossz gondolatoktól nem tudok szabadulni és a sírógörcs kerülget.Nem kívánok enni se.Most tegnap vettem orbáncfű teát s azt iszogatom.Bár csak este ittam egyszer.
Azt se szeretném,hogy újra elkezdjem,mert ezt nem lehet letenni?!
Azt érzem mintha olyan életuntság lenne bennem!
Van valami gyógynövényes szer,ami segít?
Vagy az orbáncfű fog idővel segíteni a hangulatomon?Szerintem hozzászoktam 3 hónap alatt ehhez a gyógyszerhez!
Nagyon kevés ideig szedted!!
legalább fél évig, de inkább egy évig kell folyamatosan szedni, hogy hatást érj el!!!!
nem mondta az orvosod?????
Hát nem örült neki,hogy abbahagyom (maszek),de nem is mondta,hogy szedjem tovább.
Jöttek a rossz mellékhatások,és ezért hagytam abba!Fülzúgás,ami a mai napig nem múlt el,pedig kivizsgáltak,rettenetes álmok s visszajött az anyatejem,amit a nőgyógyász féléve elapasztott,mert nagyon sok volt.
Most orbáncfű teát vettem,de mégcsak egyszer ittam.
Másfél hét múlva megyek vissza a magánrendelésre.
Te szedtél ilyet?S kigyógyultál belőle?
Mert nekem tegnap a gyógyszertárba azt mondták,hogy ez csak tüneti kezelésre jó,nem fogok tőle meggyógyulni!
Akkor valószínúleg azért érzem megint ezeket a rossz érzéseket,meg a hányingert,öklendezést,mert kevés ideig szedtem!
Nem tudom mit fog mondani????
Nektek nincs mellékhatás?????
Ajánlom figyelmedbe a következőt:
www.tenyek-tevhitek.hu /antidepresszánsok
Az utolsó válaszolónak üzenem,hogy először a Zoloftot szedtem,talán 12 napig.Napi 1 szemmel indítottunk,de be is fejeztem,mert borzalmas volt.Ettől jöttek ki ezek a bajaim,hiszen mikor elmentem orvoshoz nem ezzel a problémámmal mentem el.Sokkal betegebb lettem komolyan mondom.
Aztán a Rexetint kaptam 1 hétig napi felet,aztán 1-et.Kb 2 dobozzal szedtem be összesen pár szem híjján.De annyira rám tört a fülzúgás,ami a mai napig se múlt el.3 hét után kezdtem érezni,s követték a különböző mellékhatások.
(rossz álmok,visszatérő anyatej,amit már féléve elapasztottak)stb...Maga a gyógyszertől pedig tényleg jól voltam.
Most jelenleg orbáncfű teát iszok s bízok benne!De nem vagyok valami pompásan,mert megint érzem ezt az unotságot,fülzúgást,hányingert,étvágytalanságot.
Másfél hét múlva megyek vissza.Nem szívesen kezdeném újra a gyógyszert,de ha nem lesz más,akkor kénytelen leszek.
Addig is kipróbálnék valami gyógynövényes szert!Valami nyugtatót,vagy szorongásra,depresszióra valót.Tudsz valami jót,hátha beválik?Ja és a sírógörcs is mindig rajtam van megint mint a legelején!!!!
Van itthon 0,25-ös Frontinom,napi fél szem segített is az elején,mert csak 5 napig szedtem.De arra meg azt mondják rá lehet szokni.
Te mennyi ideig szedted a gyógyszert s melyiket?Szeded még?Vannak mellékhatásai annak is?
Várom válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!