Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Alvászavarom van 1 órát, vagy...

Alvászavarom van 1 órát, vagy annyit sem tudok aludni. Hogy tegyem magam túl a depresszión, vagy szorongáson? Milyen segítséggel? Antidepresszáns sem segített.

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom pszichiáternél már voltál, mert csak ő írhat fel antidepresszánst. Azt biztos elmondták, hogy csak 2-3 hét múlva hat az antidepresszáns. Mit mondott az orvos, mi bajod? Szerintem menj vissza hozzá.
2008. dec. 6. 12:34
 2/7 anonim válasza:
100%
Antidepresszáns helyett próbáljon meg pl l-triptophan nevű aminosavat tartalmazó készítményt szedni, javítani fogja a kedélyét. Az antidepresszánsról nehéz lejönni, ha már hozzászokott a szervezet.Sok folyadék, keresni kell megfelelő stresszlevezetést, sport, olvasás, masszázs, vagy bármi, ami kikapcsolja. Érdemes méregtelenítés sel segíteni a szervezeten, én találtam egy 12 gyógynövény koncentrátumát tartalmazó főzetet, ami átmossa, méregteleníti a szervezetet. Illetve, ha az elalvás is probléma, a melatonin is segít alaludni.
2008. dec. 8. 12:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Melatonint szedtem az egy db-ig jó volt, amíg hozzá nem szoktam. Próbáltam sportto, masszázst...stb., de nem sikerült. Nappal eltudom magam foglalni, de este ugye egyedül kell lenni, és akkor jön a szorongás, a rossz gondolatok, és nem tok elaludni. Most nyugtatót, meg antidepresszánst írtak újból. Már kimerültem nagyon vissza kellet mennem a dokihoz...sajnos:(. Mást már én sem tudok....
2008. dec. 8. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Töltöttem ki tesztet, és kiderült, hogy szorongásos depresszióm van, más kiút nincs, mint a gyógyszerek.
2008. dec. 8. 20:54
 5/7 anonim válasza:
100%

Talán tudok segíteni. Ismerek egy gyógynövényekből álló készítményt. Én jól alszom tőle és többféle növényt tartalmaz ami stressz és depresszió esetén alkalmazandó.

Engem a gyereket "készítettek ki" a nem alvással.

A kicsi 2 hét után már átaludta az éjszakát (és ez előtte 18 hónapog egyszer sem fordult elő).

HOgy ne zsákbamacska legyen itt olvashatsz róla

[link]

Mivel ez nem csak egy antidepresszáns, hanem normalizálja a szervezetben zajló folyamatokat többrétűen hat. Veszíteni valód nincs.

üdv

Csilla

2009. ápr. 9. 14:44
 6/7 anonim válasza:

nekem remeront írt fel a pszichiáter , nekem hatott igaz mellette altatót/dormicum -ot is szedtem, az utóbbit egy jó ideig. Igaz valóban két hét után kezdett el hatni az AD . Vagy négy hónapig szedtem és ha nem is tökéletesen , de rendbe jöttem -hogy tőle-e vagy sem, azt nem tudom . Az alvás zavarom megmaradt kicsiben, éjjel csontra 1 órakkor mindig felébredek , de aztán visszaalszok /hála istennek/ . Sztem az antidepreszáns kiválasztása a dokitól függ és nem egy könnyű dolog .Nem egészen biztos , hogy amit neked felírtak az megfelelő a tüneteidre .

Nekem ebben szerencsém volt , mert egyből a jót kaptam . Kedély állapot javra effektív nevüt kaptam, de majdnem kiugrottam az ablakon , olyan öngyilkossági rohamokat idézet elő és sorozatban .. Majdnem oda kötöztem magam a galéria lépcsőjéhez , borzasztóan vártam hogy a hatása elmúljon. Kétségeim voltak addig , hogy a szerek ilyen hatást komolyan tudnak kiváltani az emberben - sosem felejtem el ! , úgy hogy vigyázz nagyon hogy mit szedsz be .

Érdekesnek tartom , hogy már a több éves konszolidált állapoton túl , valami megváltozott és már nem ugyanaz sok minden mint annak előtte . Azt hiszem ez már így marad. Nem annyira rossz , de már nem az a felhőtlen ami volt . Pedig alapvetően az átlagtól eltérően vidám a természetem még most is , és abszolut én vigasztalok másokat , hallgatom a "nyafikat" és megoldásokat is kínálok rá. De azért érzem, hogy valahol az érzékenyebbé vált labilitásom azóta is megvan ..ez lett a hozadék

2010. aug. 21. 10:05
 7/7 anonim válasza:

elolvastam a tüneteidet , én egy kicsit rosszabb állapotban voltam , hiszen éjjel nappal "bántott" a dolog , úgy hogy később kiszámoltam: napi 8,75 km-t tettem meg a szobában le -fel járkálva, és sehogy sem tudtam kilépni önmagamból -a görcs rángatott ide-oda . Aztán ,természetesen így miután cirka 1 hónap alatt 76 kilóról 62 kilóra lefogyva sikerült kivülről látnom magam egy-két napig felismertem, hogy képtelen vagyok magamon segíteni, és szinte elrohantam a házihoz aki azonnal beutalt az ideggyogyóra . Ezerrel el is mentem rögtön / nagyon féltem a "járulékos" betegségektől/ . Ott érdekes dolgokat /is/ tapasztaltam, hallottam a dokitól . Azt mondta több közt , ha később jövök , akkor lehetséges az a spirál amiből nem tudok/tudtam volna már kikerülni , egy hajszál választott el ettől - innentől kezdve hosszú évekig tartó bizonytalan folyamat vehette volna kezdetét , gyakran a pszichiátrián kötve ki hetekig mert ez egy folyamat az idegrendszerben , ami az én esetemben a súlyossági foktól , ill. az adott éppen jelenlevő stádiumtól függött .

szóval ne vedd lazán a cuccot , járj a végére és ne törődj bele hogy ilyen állapotban vagy .

2010. aug. 21. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!