Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az antidepresszáns gyógyszerek...

Az antidepresszáns gyógyszerek abbahagyása után kigyógyultatok vagy nem? Mennyi ideig szedtétek?

Figyelt kérdés

Én csak 3 hónapig.Másfél hónapig szedtem egész szemet,utánna felet s negyedet. 2 hete elhagytam,de megint nem jól vagyok.A rossz gondolatoktól nem tudok szabadulni és a sírógörcs kerülget.Nem kívánok enni se.Most tegnap vettem orbáncfű teát s azt iszogatom.Bár csak este ittam egyszer.

Azt se szeretném,hogy újra elkezdjem,mert ezt nem lehet letenni?!

2011. okt. 27. 08:40
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Jelenleg a Neuroptimot szedem már a második dobozzal,de változást nem igazán érzek.8 hete hagytam abba a Rexetint,de úgy érzem inkább visszaveszem,mint,hogy így szenvedjek.

Az orvosom is azt mondja inkább vegyem vissza.Csak valahogy tartok ezektől a szerektől.Már néha hányom az epét is.

Szerintem holnaptól újra kezdem a szedést.Semmi étvágyam nincs azóta se a szorongástól.Csak attól félek,hogy-hogy fogom letenni,vagy örökké gyógyszereken fogok élni?

De lehet,hogy kevés ideig szedtem tényleg?Mennyi ideig szedjek mellé frontint?2 hét mig hat ugye????

2011. dec. 11. 11:12
 22/28 A kérdező kommentje:

A Frontinnal meg az a bajom,hogy volt,hogy szedtem 2 hétig napi 1 szemet.Aztán leálltam s akkor már nem tudtam aludni se csak kétnaponta,mikor már a második nap kivoltam fáradva.

A pszicháterem azt mondja,hogy az antidepresszánshoz nem lehet hozzászokni míg a frontinhoz igen!

Ezért nem merem a frontint se szedni folyamatosa.

Aki 13 hónapja szedte attól kérdezném,hogy szedi még?

2011. dec. 11. 11:15
 23/28 A kérdező kommentje:

S ha csak fél Rexetint szedek attól nem gyógyulok meg?

Mert az első héten félel kell kezdeni,de aztán napi 1 szemre kell váltani.

2011. dec. 11. 11:17
 24/28 anonim ***** válasza:

szia! remélem már jobban vagy most olvasgattam a fentieket. Én majdnem 5 hónapja szedem a Rexetint fél évre mondták h szedjem pánikra. Én se szeretnék gyógyszereken élni de azt tudom javasolni ha ennek van most itt az ideje akkor normálisan kell csinálni és elhatározni hogy oké x idő múlva leteszem ha rosszul leszek ha nem. Nekem másfél hónap szedés lószar se volt. valahol 2-2.5 hónapnál kezdtem úgy érezni hogy valami hat. De megmondom őszintén nem is zavart h nem vagyok teljesen jól... azért mert így nem vette le a gondot a vállamról teljesen és így én is tudtam ellene harcolni... nem fedte el a gyógyszer a problémát. én fél évig fogom szedni utána jó napot. vszeg nem leszek teljesen oké de az idő és az elfogadás mindent meggyógyít. Ön gyógyításra meg mindenki képes csak el kell hinni. frontint meg nyugodtan szedd be néha ha mar úgy érzed offon vagy. rengeteget szedtem belőle 18éves korom óta és sok hülyeséggel riogatják egymást az emberek pusztán félelemből és tudatlanságból h nehéz leszokni stb... én inkább úgy fogalmaznék h nehéz rászokni...

szép napot

F/22

2012. márc. 8. 01:07
 25/28 A kérdező kommentje:

Az utolsótól kérdezem elhagytad a gyógyszert?Helyrejöttél?

Nálam a helyzet változatlan.

Csak a Magne B6-ot szedem,de szerintem elkezdem szedni a frontint 0,25 (felet),mert ez meg nem állapot.

A Rexetintől valahogy tartok nem tudom miért?

2012. ápr. 18. 08:36
 26/28 A kérdező kommentje:

Voltam endokrinológián is közbe s ott meg azt mondta az orvos,hogy én ne szedjek ilyen szereket,mert mindegyiktől visszajön a tejem.Létezik ez?

Az egyik válaszoló azt írta neki is visszajött,de a másikról nem.

Össze-vissza beszélnek ezek az orvosok,persze,hogy így meg összezavarják az embert.

2012. ápr. 18. 08:39
 27/28 Alexandrys válasza:
Pszichedellikum a megoldás me, ezek a szarok..Hazavágják a személyiséget és kiégsz 5 év alatt!Sajna még itthon illegálisak de a Britteknél óriási már a nyomás az engedélyezésre..AZ emberek 60%-a jobban lett, mellékhatás nincs, javul a tudatosság..ez a jövő én láttam
2017. márc. 31. 13:02
 28/28 anonim ***** válasza:
Frontinra szntem mindenki mashogy szokik ra, ha egyaltalan raszokik. En volt hogy harom honapig szedtem, megesett h napi 1mg ot is. De felet szinte mindig. Aztan egyszer csak mar nem kellett tovabb szedjem. A frontinra raszokasnal fontos a dozis illetve a dozis fogyasztasanak idotartalma valamint maga fogyaszto szervezete is. A frontin fuggok nagyreszt komoly sok mg-os mennyisegeket vesznek be naponta hosszu ideig igy hat 0.25ket venni loszar, nem leszel tole fuggo. De en is rottyon vagyok most, vszeg elkezdem az escitalopramot...regen rexetint szedtem, kevesebb mellekhatasa volt mint ennek de a hatasa se volt nagy szam. En az antidepitol felek jobban, frontin nelkul vszeg mar a fold alatt lennek. F27
2017. júl. 31. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!