Fájhat a mell szoptatás abbahagyása után?
Szia! Engem is érdekelne a dolog. Én most vagyok ebben a cipőben. Nekem hasonló érzés, mint amikor terhes lettem és fájt a mellem. Kb. 2 héttel az elválasztás után. 15 hónaposan fejeztük be. Későbbi tapasztalatok, mikor múlt el neked? Először megijedtem, hogy újra terhes vagyok, de mivel 3 hete volt meg, így nem sok a valószínűsége.
(remélem)
Hát nem úsztam meg gyógyszeres apasztás nélkül.Kb 6 héttel elválasztás után(3 év és 4 hónap volt a szopi),még mindig fájt nagyon,borzalmas érzés volt.És persze jött a tej,ha megnyomkodtam.
Dostinexet vettem 2Xfél tablettát 12 óránként 2 napig.Volt némi mellékhatás,de nem bánom.Nem vészes,leviszi a vérnyomást és olyan kába vagy 3 napig,nincs kedved semmihez.
most már nem jött egy csepp sem,és nem is fáj,csak mensi elött.Irj,hogy haladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!