Az antidepresszáns szerek abbahagyása után újra helyre jövök?
3 hónapig szedtem,de most több,mint 1 hete abahagytam,mert borzalmas mellékhatásai voltak.
Most viszont megint érzem a rossz hangulatot s mindig gondolkozok.Bitos az is közrejátszik,hogy tudom,hogy nem szedem.
Hogy tegyem magam rajta túl????
Fokozatosan hagytam el.
3 hónapig szedtem.Első héten napi fél szemet,aztán napi 1-et.
Kb másfél donoz után levittük napi félre s utánna negyedre.10 napig szedtem negyedet s több,mint 1 hete eljagytam.Sok rossz mellékhatása volt,többek között iszonyatos fülzúgás,rossz álmok s visszajött az anyatejem,amit fél éve elapasztott a nőgyógyász,mert 16 hónapig csak vitték a havi 30 liter tejet a gyújtőbe.
S még sorolhatnám.
Ezért hagytuk abba.De most meg olyan sírós hangulatom kezd megint lenni.Ezért gondoltan,hogy inkább valami gyógynövényes szert kellene kipróbálnom.
Ez a gyógyszer is amit szedtem csak addig segít,míg az ember szedi,de maga a betegséget nem!
Valami gyógynövényest biztosan beszerzek,mert már hányingerem is van,s nem kívánok enni se.
Hozzászokhatott a szervezetem 3 hónap alatt a Rexetin-hez?
De nem igazán szeretném újra szedni a rossz mellékhatások miatt.
A gyógynövényes szerekbe bízzak?Érnek azok valamit?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!