Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az antidepresszáns szerek...

Az antidepresszáns szerek abbahagyása után újra helyre jövök?

Figyelt kérdés

3 hónapig szedtem,de most több,mint 1 hete abahagytam,mert borzalmas mellékhatásai voltak.

Most viszont megint érzem a rossz hangulatot s mindig gondolkozok.Bitos az is közrejátszik,hogy tudom,hogy nem szedem.

Hogy tegyem magam rajta túl????

2011. okt. 24. 09:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szia!Sajnos nekem is kijött a szülés után ez a hülye szorongás.Én cipralexet szedek,de szeretném elhagyni jövőre.Előtte a valerianát javasolta a dokim,az nagyon jó,napi 6 szemet lehet szedni.Sajnos én nem szedtem csak napi kettőt,igy a végén elmentem a pszihiáterhez aki kiirta a cipralexet.Próbáld meg a valerianát,mellette,citromfü vagy orbáncfü teát iszogass.Ez a hideg rossz idő sajna felelrősiti a tüneteket,nekem is rosszabb most.
2011. okt. 24. 11:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem miért hagytad abba a bogyót?Meg ezt fokozatosan kell elhagyni..
2011. okt. 24. 11:04
 13/22 A kérdező kommentje:

Fokozatosan hagytam el.

3 hónapig szedtem.Első héten napi fél szemet,aztán napi 1-et.

Kb másfél donoz után levittük napi félre s utánna negyedre.10 napig szedtem negyedet s több,mint 1 hete eljagytam.Sok rossz mellékhatása volt,többek között iszonyatos fülzúgás,rossz álmok s visszajött az anyatejem,amit fél éve elapasztott a nőgyógyász,mert 16 hónapig csak vitték a havi 30 liter tejet a gyújtőbe.

S még sorolhatnám.

Ezért hagytuk abba.De most meg olyan sírós hangulatom kezd megint lenni.Ezért gondoltan,hogy inkább valami gyógynövényes szert kellene kipróbálnom.

Ez a gyógyszer is amit szedtem csak addig segít,míg az ember szedi,de maga a betegséget nem!

2011. okt. 24. 11:14
 14/22 A kérdező kommentje:
A Valeriana mire jó?Nem lehet hozzá szokni?
2011. okt. 24. 11:15
 15/22 anonim ***** válasza:

A valeriana magyar megnevezése a macskagyökér.

[link]

2011. okt. 24. 11:18
 16/22 A kérdező kommentje:
Most ezek a rossz idők is biztos közrejátszanak.
2011. okt. 24. 11:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Értem,a valerianához nem lehet hozzászokni.
2011. okt. 24. 11:23
 18/22 A kérdező kommentje:
Még attól kérdezném aki szedi a cipralexe -t,hogy mióta szeded?
2011. okt. 24. 11:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Én szedem a cipralexet,július óta.Mindenféle testi tüneteim voltak,mellette szorongtam,mindig attól féltem valami betegségem van.Eleinte fél szemet,majd 1 hónap után napi 1 szemet kell szedjek.Frontinnal együtt.Jövőre szeretném elhagyni,mert másik babát szeretnénk.
2011. okt. 24. 13:11
 20/22 A kérdező kommentje:

Valami gyógynövényest biztosan beszerzek,mert már hányingerem is van,s nem kívánok enni se.

Hozzászokhatott a szervezetem 3 hónap alatt a Rexetin-hez?

De nem igazán szeretném újra szedni a rossz mellékhatások miatt.

A gyógynövényes szerekbe bízzak?Érnek azok valamit?????

2011. okt. 25. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!