Más is tapasztalt már antidepresszáns abbahagyása után még hetek múlva is hihetetlen álmosságot, fáradtságot, szédülést? Mennyi idő múlva várható, hogy elmúlik?
igen utána is,de én szedése közben is ezt éreztem.Nem használt sőt rontott a helyzetemen.
Neked használt valamit?Vagy mért hagytad abba?
Amikor letettem képzeld nálam pl áramütések voltak a fejemben eleinte nagyon sokszor és egyre csökkent, kb egy hónapig.De talán tovább is kihatott mindenemre.
nekem is volt pánikbetegségem nagyon sokáig,de akkor még nem szedtem rá semmit annak ellenére hogy felírtak xanaxot,rexetint is.Csak ugy elmúlt magától vagyis inkább enyhült az évek során.Légszomjam volt,halálfélelem.Igaz 100féle kivizsgáláson voltam közben,és semmit sem találtak.Egy éve szedtem Rexetint,rosszul létre szociális fóbiára,mert ez is kialakult ez miatt,de semmit sem segített,csak gyengébb lettem fizikailag én is állandóan levert és fáradt voltam.
Most voltam megint az orvosnál azt írta a papíromra hogy disztimiás vagyok.De szerintem ez annál sokkal rosszabb lehet.Most is félek a haláltól,bár sokszor inkább meghalnék,hogy ne érezzem ezt.Csak rossz gondolataim vannak.
Aurorixet írt fel most,de nem váltottam ki,mivel ez is egyfajta antidepi,nem merek újra bele kezdeni,mert félek hogy csak ront megint.
Gondolom te is kipróbáltál már homeopátiás dolgokat is?
(nekem eddig semmi sem segített)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!