14-15 évesen mennyi alkoholt engedélyeztek a gyerekeiteknek a nyáriszünetben?
Miért kéne egy 14-15 éves gyereknek alkoholt innia? Mi az hogy többet ihat??
Bőven elég ha 16-17 éves korban ,amikor már kicsit benőtt a feje lágya kezdi megtapasztalni az alkoholt. Tiltani úgy sem lehet. De inkább később kezdje.
"Például a legtöbb tanár alkoholista lenne."
Szerintem nincs a magyar oktatási intézmény ahol nincs legalább egy borvirágos arcú tesitanár.
Én már kicsiként is belekóstolhattam az alkoholos piákba egy korttyal(a szüleim elég liberálisan nevelnek minket), hogy megtudhassam, hogy milyen az íze, és ne lopjam a hűtőből:D
Most 15 évesen nem járok disco-ba, kertipartiban meg 0,7%-osból iszok 1-2-t.
Ünnepekkor szoktam kicsit többet, de nem holt részegre, csak kicsit pityókásra(nem megyek teljesen egyenesen, csillog a szemem, de ép tudatállapotban vagyok) egy kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor ittam alkoholt ezen a nyáron. Azt hiszem talán 3-4 x
Üdv.:15/L
Ezt nem kellett volna leírnod, a konzervatív álszent szerencsétlenektől megkapod majd hogy te is alkoholista leszel, meg terhes :D
Hát igen, a szüleim nem szentek, de jó emberek.
Nem vagyok zűrös, majdhogynem kitűnő tanuló vagyok, és még nem álltam meg a növésben sem, például idén, 2017-ben is nőttem 2-3 cm-t.:D
#35 voltam
Én pont azt mondom hogy ennyi idősen MAXIMUM egy-két alkalommal megihat egy kevés sört, akár alkoholmenteset vagy gyümölcsöset, esetleg majd szilveszterkor koccinthat egy pohár pezsgővel és ennyi!
14-15 évesen ennyi bőven elég. A többit majd később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!