Ti hány éves kortól engednétek a gyerekeiteknek hogy járjanak?
A kézfogásos, arcra puszis járást 10 évesen.
A komolyabbat 14.
Nekem olyan 15-16 évesen fogják engedni kábé. Gondolom.
Nem rossz ez, úgyis akkor jön nagyjából 120 kilencedikes diák a nyolcosztályos gimnáziumba, ahová járok, szóval...:)
14/L
Ja, amúgy amit első írt, ez az arcrapuszi-ilyenek, nem engedték volna 10-11 évesen. Na, nem is vágytam rá, ez a másik.
Lányomnak: 15-16 évesen
Fiú: 14
Nekem az a véleményem, hogyha tiltom, annál jobban csinálja, csak nem fogja nekem megmondani. Azt viszont nem szeretném, ha a 14 éves lányom egy nap elém állna, hogy terhes, és csak pillognék, hogy mégis mikor és kivel és miért. (Jelenleg 6 éves, szóval remélem azért ez még arrébb van.) Igyekszem úgy nevelni, hogy tudja, hogy mit csinál, így remélem, hogy nem kell majd tiltanom.
Emlékszem nekem volt egy fiú,aki tetszett 13 évesen, amikor anyámnak megmondtam teljesen kikészült, és bejelentette, hogy megtiltja, hogy járjak bárkivel ennyi idősen. Totál kiakadtam, utána nem mondtam el neki semmit. Bántott, hogy ennyire nem bízott meg bennem, mégis mit várt, mi fog történni? Szexet nem engedtem volna neki nyilván. Egyébként sem volt min aggódni, persze a srác rám sem nézett.
Egyébként meg 19 éves voltam, amikor elvesztettem, de gondolom ő azt hitte már kb. 15 évesen...
Szóval szexuális felvilágosítást tervezek kb. 10-11 évesen, utána meg remélem meg tudja szabni a határokat. (Már most is vannak zavarba ejtő kérdései, lehet, hogy nem is tudom addig kihúzni.)
Ha találkozni akar egy fiúval, megtiltani úgysem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!