Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány éves kortól engednétek...

Ti hány éves kortól engednétek a gyerekeiteknek hogy járjanak?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés és sokadjára van már feltéve. De az én szüleim rohadt szigorúak fiú ügyben, pl. múltkor kiakadt azon anyám, hogy két fiúval sétáltam az utcán. Igaz nem tetszik senki, de akkor is kíváncsi lennék rá, mert szerintem anyuék túl szigorúak. Ráadásul legjobb barátom fiú, erről természetesen nem tud, de beszélni se merek vele, mert leordítja a fejem.
2014. szept. 13. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%

A kézfogásos, arcra puszis járást 10 évesen.

A komolyabbat 14.

2014. szept. 13. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
A "jaras" az a tizeneves korosztaly elso kapcsolati probalkozasa. Tehat akar 10 eves kortol is, bar ott meg inkabb jellemzo a masik nem utalasa. Termeszetesen semmi szex, meg az elso "Igazi" csokkal is varjank legalabb 13-14 eves korig. A mai vilagban ahogy latom, hallom, a 16 eveseknel teljesen normalis, hogy szexelnek. En remelem, hogy azzal az en lanyom var legalabb egy evvel tobbet. A szexben mindig benne van a terhesseg lehetosege is, azt akarom, hogy ha oda kerul a sor, legyen eleg erett testileg, lelkileg, agyilag is es egy esetleges baleset eseten jol tudjon donteni.
2014. szept. 13. 19:29
 3/11 anonim ***** válasza:
32%
Nem az a lényeg, hogy hány éves. Tőlem óvodában is foghatják egymás kezét, de figyelemmel kísérném a kapcsolatot, és emlékeztetném a gyerekemet, hogy ne menjen bele meggondolatlan dolgokba, vagy ne vigye bel a másikat (ha fiúról van szó).
2014. szept. 13. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:
24%

Nekem olyan 15-16 évesen fogják engedni kábé. Gondolom.

Nem rossz ez, úgyis akkor jön nagyjából 120 kilencedikes diák a nyolcosztályos gimnáziumba, ahová járok, szóval...:)

14/L

Ja, amúgy amit első írt, ez az arcrapuszi-ilyenek, nem engedték volna 10-11 évesen. Na, nem is vágytam rá, ez a másik.

2014. szept. 13. 19:30
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Én engedtem volna a lányomnak, amikor azt látom, hogy érett rá, de pár hónap múlva 18, és nem akar pasizni :)
2014. szept. 13. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
7%
16 felett.
2014. szept. 14. 10:30
 7/11 anonim ***** válasza:
28%

Lányomnak: 15-16 évesen

Fiú: 14

2014. szept. 14. 12:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem 18 évesen sem engedik, de ez természetesen nem normális.
2014. szept. 14. 17:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem kértem engedélyt, csak lett pasim, és nem tudtak róla. Később 20 felett pedig csak közöltem, hogy van valakim, ha épp volt.
2014. szept. 14. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogyha tiltom, annál jobban csinálja, csak nem fogja nekem megmondani. Azt viszont nem szeretném, ha a 14 éves lányom egy nap elém állna, hogy terhes, és csak pillognék, hogy mégis mikor és kivel és miért. (Jelenleg 6 éves, szóval remélem azért ez még arrébb van.) Igyekszem úgy nevelni, hogy tudja, hogy mit csinál, így remélem, hogy nem kell majd tiltanom.

Emlékszem nekem volt egy fiú,aki tetszett 13 évesen, amikor anyámnak megmondtam teljesen kikészült, és bejelentette, hogy megtiltja, hogy járjak bárkivel ennyi idősen. Totál kiakadtam, utána nem mondtam el neki semmit. Bántott, hogy ennyire nem bízott meg bennem, mégis mit várt, mi fog történni? Szexet nem engedtem volna neki nyilván. Egyébként sem volt min aggódni, persze a srác rám sem nézett.

Egyébként meg 19 éves voltam, amikor elvesztettem, de gondolom ő azt hitte már kb. 15 évesen...

Szóval szexuális felvilágosítást tervezek kb. 10-11 évesen, utána meg remélem meg tudja szabni a határokat. (Már most is vannak zavarba ejtő kérdései, lehet, hogy nem is tudom addig kihúzni.)

Ha találkozni akar egy fiúval, megtiltani úgysem tudom...

2014. szept. 14. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!