Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány éves kortól engednétek...

Ti hány éves kortól engednétek a gyerekeiteknek hogy járjanak?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés és sokadjára van már feltéve. De az én szüleim rohadt szigorúak fiú ügyben, pl. múltkor kiakadt azon anyám, hogy két fiúval sétáltam az utcán. Igaz nem tetszik senki, de akkor is kíváncsi lennék rá, mert szerintem anyuék túl szigorúak. Ráadásul legjobb barátom fiú, erről természetesen nem tud, de beszélni se merek vele, mert leordítja a fejem.
2014. szept. 13. 19:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

13 èves a lànyom ès totàl szerelmesek egy màsik 13 èves fiùval. Ismerem a sràcot, a csalàdjàt is.

Nincs ellenemre a " jàràs ".

Annyit kèrtem töle hogy èsszel ès ami a korosztàlyàba megengedhetö ès hogy legyen mindig öszinte velem.

Arcra puszi volt, a sràc nèha elhívta fagyizni vagy pizzàzni. A kezüket sem merik megfogni egymàsnak. Ez olyan kis aranyos bàtortalan gyerekszerelem. Nincs ebben semmi rossz.

Èn is 13 èvesen voltam elöször szerelmes de nagyon. Tiltottàk minden eszközzel, titokban talàlkozhattunk csak, ha lebuktunk nagy balhèk voltak. Pedig a kèzenfogva sètàlâsnàl semmi több nem törtènt, gyerek voltam mèg fèltem mindentöl de hulla szerelmes is voltam, a hinting liftezett ha meglàttam. Mi lett a vège? Szülöi nyomàsra minden kapcsolatot meg kellett szakítanom vele. Soha többet nem mondtam el semmit a szüleimnek kèsöbb sem.

2014. szept. 16. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!