Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek/gyerekeiteknek volt...

Nektek/gyerekeiteknek volt felvilágosítás az iskolában? (Több lent)

Figyelt kérdés
Ha volt mikor?Mit mondtak?Hallottam hogy van ahol kapnak betétet ill. tampont.Ez nálatok volt?

2016. jún. 28. 20:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
általános suliba volt...nem kaptunk semmit.A felvilágosítás erős túlzás lenne arra ami volt.Mondjuk ez már több mint 20 éve volt
2016. jún. 28. 20:42
 2/26 anonim ***** válasza:
97%
Most ballagtam 8.-ból és nálunk tavasszal biosz órán volt felvilágosìtás de csak annyi amennyi benne volt a biosz könyvben.
2016. jún. 28. 20:47
 3/26 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk volt általánosban. Mi kaptunk felvilágosítókönyvecskét és termékmintát is. 2x is volt felvilágosítás, már nem emlékszem hanyadikban. Egyik alkalommal tampont, másik alkalommal betétet kaptunk kb2-2 darabot.
2016. jún. 28. 21:00
 4/26 anonim ***** válasza:
97%

Volt, általánosban is talán, bár arra annyira nem emlékszem, de középiskolában minden évben! Addigra inkább a fogamzásgátlás és védekezés volt a téma, nem a sima "miért menstruálnak a lányok", meg társaik. Nemi betegségek és AIDS is sokszor porondon volt.

Kapni szoktunk betétet, tampont nem. Kis ismeretterjesztő füzeteket osztogattak még.

Egyszer behoztak egy pesszáriumot is, erre azért emlékszem, mert az előadónak ki kellett mennie, valaki kereste, és egyik osztálytársam megkérdezte tőle, míg ment ki, hogy addig körbeadhatjuk-e a pesszáriumot.

De ez a kétezres évek elején volt. Szerintem korszerű volt, és egyáltalán nem a "hülyének nézlek, elmagyarázom a méhecskék szaporodását" jellegű, le a kalappal az ottani védőnő előtt.

2016. jún. 28. 21:07
 5/26 anonim ***** válasza:
90%

Nekünk volt. Nem emlékszem már pontosan, de középiskola első vagy második évében. Egy nőgyógyásznő jött. Ha jól emlékszem kaptunk promó termékeket.

Nem tudom már miket mondtak, arra emlékszem, hogy kitértek arra, hogy a dohányzó lányok nem szedhetnek fogamzásgátlót, meg, hogy engem marhára nem érdekelt a fogamzásgátlás témája. Meg még annyira emlékszem, hogy mutatta, ha nőgyógyászhoz megy az ember lánya akkor hogy ne üljön fel a székre. Haszna nem sok volt, az biztos :)

2016. jún. 28. 21:39
 6/26 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. jún. 28. 21:50
 7/26 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk nem volt, se általánosban, se gimiben. Elmondták, hogy mi a menstruáció bioszon és ennyi.. Meg volt egy külön óra, amin az ofő megkért minket (hatodikban), hogy ne piszkáljuk azokat, akik már szőrösödnek..

(Bezzeg drogprevenciós előadás volt minden évben.)

Mellesleg, 2015-ben érettségiztem, tehát nem volt ez rég.

2016. jún. 28. 23:53
 8/26 anonim ***** válasza:
97%
nem emlékszem hogy lett volna :D
2016. jún. 29. 00:07
 9/26 anonim ***** válasza:
95%
Egy dolgot nem értek, miért lettek lepontozva azok akik kaptak termékmintát? Annyira hihetetlen?
2016. jún. 29. 00:28
 10/26 A kérdező kommentje:
Köszi.Mindenkinek ment a zöld kéz.
2016. jún. 29. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!