Hol vesztek cipőt kamasz gyerekeiteknek? Megfizethető áron, divatosat, ami nem megy szét 3 hónap alatt? 37-es lánycipőt és 44-es fiúcipőket kell vennünk (12,5 és 13,5 éveseknek)
Garage storeban van akció kb minden évszak közepén. Én is 12 ezerért meg hasonlókért szotam venni Vans-t DC-t meg mindent ami manapság "menőnek" számít. És amúgy jó is.
A nem cipőre specializálódott cégek cipői nem sokat bírnak. Bershka Pull Zara kb fél szezont.
En minden ruhámat Parndorfban veszek, mert márkásak és ahoz képest jó áron vannak. Kb havonta megyek, és mindent meg tudok ott ven, sőt az út sem hosszú kb. 30-40perc (Mosonmagyaróvári vagyok).
15/F
A 13,5 éves már el tudja dönteni, melyik stílust szereti, abból kéne valamit választani
és ha meg tudod tenni, akkor legyen neki 2 pár amit felváltva hord, így cípő sokkal lassabban megy tönkre
Köszönöm Mindenkinek!
Túrabakancsok vannak, mert kirándulós család vagyunk, de szerintem a lányom kinőtte, hirtelen nőtt meg a lába.
Renot megnézzük majd, Players-ben még sohasem láttunk semmit.
A 13,5 éves fiamnak van egy Tisza cipője, amellé kellene még egy pár tavaszra. (téli van.) Nagyjából mindegy neki, csak fekete legyen :-))Nem haragudnék, ha nem nőne tovább a lába.
A lányommal nagyobb bajban vagyok, neki több stílusú cipő is kellene, csinosabb is, farmerhez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!