14-15 évesen mennyi alkoholt engedélyeztek a gyerekeiteknek a nyáriszünetben?
Többet ihat???
Semennyit. Max, ha betölti majd a 18-at, akkor már az ő felelőssége, mit csinál, de addig semmit.
Semennyi.
Ha vendégségben megkínálják akkor max fél doboz sör nem több.
Alkoholmentes gyümölcsöset ihat de azt is mértékkel. Ha már most inni akar a gyerek, mi lesz később?
Szerintem akkor adj neki egy-két naponta sört meg fröccsöt ha alkeszt akarsz belőle nevelni :'D Ez még nekem is túlzás, pedig nincs semmi bajom az alkohollal.
Én hetente-kéthetente iszok egy pohár vörösbort, vagy likőrt. Nekem az is bőven elég, ráadásul a szüleim se tiltottak el az alkoholtól, tehát ha jól esik ihatnék többet is.
Ha engedsz is alkoholt, akkor se töményt adj neki (pálinka pl.)
Amúgy meg, minek akarna hétköznap alkoholt inni, ha hétvégén a haverokkal leissza magát? Szerintem egy kamasznak bőven elég a heti egy berúgás, nem kell rákontrázni még hétköznap is (biztos hogy a bulin sokat iszik, gondolom nem koktélozni mennek)
15/L
diszkó, meg alkoholizálás hétköznap 14-15 évesen? Meg a kis pucumat...
Grillezésnél, szalonnasütésnél megihat egy cidert, vagy egy doboz gyümölcsös sört vagy egy pohár rendes sört.
Gyereknek semmit!
Felnőttként sem fogyasztok alkoholt,alkohol tartalmú ételt ill.aromával készült édességet sem.
Nagy koruként a saját felelősségére igyon.Egyébként azt viszi magával a nagybetűs életbe amit otthon lát és tanul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!