Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-15 évesen mennyi alkoholt...

14-15 évesen mennyi alkoholt engedélyeztek a gyerekeiteknek a nyáriszünetben?

Figyelt kérdés
nem dicoról vagy valami kertipartiról van szó, ott többet ihat. Hanem így hétköznap érdekelne, pl egy pohár fröccs, vagy egy üveg sör egy-két naponta.

#alkohol #nyár #szünten
2017. aug. 1. 19:03
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
60%

Egy kortyot sem.

14 es 17 evesek.

2017. aug. 1. 23:00
 22/47 anonim ***** válasza:
87%
14 évesen semennyit,15 évesen néha megihatna egy sört vagy egy fröccsöt,én is ittam bulikban ennyi idősen, mégsem lettem alkesz.
2017. aug. 2. 00:00
 23/47 anonim ***** válasza:
92%
Néha ihat pár kortyot, mondjuk kertipartikon, de amúgy egy pihés állú kölyök ne kezdjen el inni, amikor szinte még át sem lépte az általános iskola küszöbét! 16-17 évesen úgysem lehet már visszatartani, ott már önmérsékletre kell tanítani, hogy felnőttként ne kocsmatöltelékként végezze
2017. aug. 2. 00:57
 24/47 anonim ***** válasza:
39%
Heente egy töményebbet max 5,0%-os
2017. aug. 2. 09:21
 25/47 anonim ***** válasza:
64%
Ennyi idősen évente kb 4-szer ittam 1-2 pohár bort vagy pezsgőt (szilveszter, karácsony, húsvét, szülinap). Rendszeresen alkoholt fogyasztani egy ilyen fiatalnak nagyon káros (felnőttnek is), láttam én már olyan májzsugorost, aki sose volt részeg, csak munka után megivott minden nap egy sört. Szóval rendszeresen semennyit, alkalmakkor mértékkel.
2017. aug. 2. 10:36
 26/47 anonim ***** válasza:
60%
Van egy olyan érzésem, hogy akik itt játszák az agyukat a "semennyit" és hasonló válaszokkal, többet ittak fiatalon mint egy átlag egyetemista. Kis mennyiségű alkoholban szerintem nincs semmi rossz. Ha mindenki alkoholista lenne, aki ennyi idősen alkoholt fogyasztott, csak velük lenne tele az ország.
2017. aug. 2. 19:49
 27/47 anonim ***** válasza:
32%

26-os, kapaszkodj meg, az ország tele van alkoholistákkal.

Napi szinten senkinek nem ajánlott alkoholt inni, nem még egy fejlődő szervezetnek. Így is túl korán érnek a mai gyerekek...

2017. aug. 2. 20:06
 28/47 anonim ***** válasza:
Családi ünnepeken egy-két ujjnyi sör vagy bor, de pohárnyit/üvegnyit hétköznap még mi se szoktunk.
2017. aug. 2. 21:12
 29/47 anonim ***** válasza:
94%
Mennyi álszent antialkesz van ezen az oldalon. Ha azt akarjátok hogy ne legyen alkesz a gyereketek, akkor mutassatok példát neki. Ha pedig isztok akkor hiába a tiltás, mert ő is inni fog. 24/F
2017. aug. 2. 21:51
 30/47 anonim ***** válasza:
Ha tényleg tele lenne, azt észrevennnéd. Például a legtöbb tanár alkoholista lenne.
2017. aug. 2. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!