Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitcsináljak? Megengedjem a...

Mitcsináljak? Megengedjem a 13 éves lányomnak a mükörmöt?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:44
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Szerintem ne engedd meg, de ha nagyon ragaszkodik hozzá engedd meg különleges esemenyekkor, bulikon meg ilyesmi. De az iskolába ne engedd el műkörömmel. Az én lányom is hamar akart felnőni és festeni magát 12 évesen de én a suliba nem engedem el kifestve. Így azt sem mondhatja, hogy gonosz vagyok.
2012. jan. 11. 17:50
 32/32 anonim válasza:
én mindjárt 14 éves leszek és 5 év telt el a kérdés óta.. Nemtudom hogy akkor még mennyire kezdték hamar az ilyeneket a lányok általában, de most nálam jóval kisebbek sminkelnek, műkörmöznek, magassarkúban járnak, van aki még iszik is meg cigizik,drogozik... Nemtudom engem ez ugy idegesit :D nem mondom hogy nem tetszik, amikor anyukám tippes műkörmöt ragaszt, max a kisujjamra rakok egyet es teljesen meg vagyok vele elégedve :'D megtehetném hogy rakatok de szerintem ez sok... rendszeresen festem a körmöm.. Furcsa mert úgy érzem mintha én lennék a bölcs, öreg (a normális osztálytársaimmal együtt) mintha helyet cseréltünk volna a fiatalabbakkal mert amugy szerintem ugy a normális hogy az idősebbek csinálnak ilyeneket... Ha lenne lányom talánengedném hogy kipróbáljon egy szolid műkörmöt ami az ujjbegytől max 5 mmre van.. de amugy sztem korai te Jézusom mennyit irtam xdd
2016. júl. 18. 03:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!