Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitcsináljak? Megengedjem a...

Mitcsináljak? Megengedjem a 13 éves lányomnak a mükörmöt?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
28%

Hülyeség az, hogy lesz baja a gyerek körmének. :)

Az én anyukám már több mint 6 éve műkörmös.. Semmi baja nem lesz.. Maximum letörik, és akkor majd nem fog neki tetszeni, vagy ha éppen nem tud vele semmit csinálni.

Engedd meg nyugodtan, kutya baja nem lesz tőle. Ha nem tetszik neki, az úgyis le fog nőni:)

2010. máj. 21. 20:01
 12/32 anonim ***** válasza:
44%

Még szerintem is korai lenne.De ha nagyon erősködik rajta akkor menj bele.

Majd hagy jöjjön akkor rá magától hogy csúnya ha lenő,vagy hogy tud fájni amikor beszakad:)

Majd ezek után lehet nem is akar többet.

2010. máj. 21. 20:10
 13/32 anonim ***** válasza:
49%
Ha megengeded a műkörmöt, utána jön a cigi, hajfestés..De logikus:D Úristen, nem lesz semmi baja műkörömtől, engedd meg nyugodtan!
2010. máj. 21. 20:48
 14/32 anonim ***** válasza:
87%
Kicsit korai valóban, szerintem csak simán vidd el körmöshöz hogy fesse ki a körmeit. a műköröm még elég korai. de miért akar műkörmöket? rágja, vagy csak úgy?
2010. máj. 21. 21:27
 15/32 anonim ***** válasza:
46%
hát én 13 vagyok és nekem eleve nem lehet hosszú körmöm mert hegedülök, azt meg nagy körömmel nem lehet, és iszonyatlassan nő a körmöm, úgyhogy elgondolkoztam már a műkörmön. de ahogy így olvastam a válaszokat, úgy beszél mindenki a műkörömről, mintha az h van legalább olyan bűn lenne, mint lelőni vkit.. nemtudom miért, én nem értem, nem leszek rosszabb ember attól, hogy műkörmöt csináltatok. de lehet hogy bennem van a hiba és rosszul gondolom. ez esetben mindenképp csukjatok le.
2010. máj. 21. 22:39
 16/32 anonim ***** válasza:
47%
ja még annyi hogy az én hajam be van festve.. sőt, el merem követni azt is, hogy festem magam.. és nem drogozok, nem piálok és semmi ilyesmit nem csinálok. attól hogy meg van engedve hogy nézzek ki valahogy, még nem leszek alkoholista és nem szokok rá a füvescigire se.
2010. máj. 21. 22:44
 17/32 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem, ha már muszály ilyesmiket magára tennie, akkor kösd ki neki, hogy ha végez az általánosban, akkor lehet.

Ezzel engedsz is, meg nem is. Látja, hogy bizonyos érettség kell, hogy ilyeneket tegyen. Nekem ilyen volt a hajfestés. Meg voltam őrülve a vörös hajért, amúgy barna. Ballagás után párhéttel már mentem is a fodrászhoz... :Đ

22N

2010. máj. 22. 03:42
 18/32 anonim ***** válasza:
68%
Ne engedd! Semmi szüksége rá! És egyébként is csak divathóbort! Inkább győzd meg arról, h. ne fusson mások hóbortjai után, vedd arra rá, h. egyedi legyen találja ki magát! A nagylányom 16éves (se műköröm, se hajfestés, se pirsing, se tetkó) Még sem kretén szeretik úgy ahogy van, nem divatmajom természetes szépség! És csak megjegyzem a fiúk jobban vonzódnak a természetes csajokhoz!! 36/L
2010. máj. 22. 08:08
 19/32 anonim ***** válasza:
57%
szia!én 5 éve körmösként dolgozom,de 14 év alatti lányokat soha nem vállaltam,részben mert még változik a körmük mérete,tippest nem is gyártanak ilyen pici méretben,max épített körme lehet,amúgy még nem tudnak rá vigyázni.A saját köröm nem sérül a műkörömtől csak elvékonyodik,picit gyengül ami a leszedés után kb 1 héttel elmúlik, és ha jó körmöshöz mész nem is gombásodhat be.Eddig még senkit nem láttam ,hogy a szalonból rögtön a kocsmába rohant volna piálni,cigizni,ez nem függ össze a műkörömmel akár mennyire is szeretnek sokan erre hivatkozni.a műköröm nem rongálja a személyiséget max ápoltabb lessz a kezed.Inkább ha letörik,beszakad,töltetni kell,ez macera lehet neki és persze nem két fillér.én lányom is 13 éves és ő is szeretne de én csak jövöre és csak nyáron szünetben fogom megengedni neki.addig is francia vagy japán manikűrt szoktam csinálni neki kövekkel,csillámmal dobom fel a körmét és így is szereti.én is azt javaslom vidd el körmöshöz és kérj egy szép manikűrt díszítéssel.
2010. máj. 22. 12:10
 20/32 anonim válasza:
78%
13 évesen nem hiszem, hogy műkörömre lenne szüksége a lányodnak. Arról meg nem is beszélve, hogy elkérnek érte 4-5-6ezer forintot is. Nekem már évek óta műkörmöm van mert a munkám sajnos ezt megköveteli, de teljesen tönkreteszi a körmöt arról nem is beszélve, hogy 2-3hetente vissza kell járni töltetni. Azért ezt még gondoljátok meg, inkább reszelje szép formásra aztán fesse ki, mert ezt bármikor letudja szedni, ha mégsem tetszene neki vagy bármi, a műkörömnél ez azért egy kicsit nehézkesebb.
2010. máj. 22. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!