Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitcsináljak? Megengedjem a...

Mitcsináljak? Megengedjem a 13 éves lányomnak a mükörmöt?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

kicsit off

én megengedném.hülyeség ez a cigis dolog meg minden ilyesmi.14éves vagyok.van köldök piercingem,be van festve a hajam.műkörmöm is lesz.bár én ezt azért kapom mert felvettek abba a suliba amibe szerettem volna.és mégse cigizek,iszok,drogozok.szerintem az olyan dolgokkal nincs semmi baj ami ha nem tetszik lehet rajta változtatni.mert például tetoválást is akarok.igen.de nem most hanem majd 20évesen vagy utána.mert még sokat változik a véleményem.

szóval ha jól tanul meg minden akkor engedd meg neki(:

2010. máj. 22. 22:35
 22/32 anonim ***** válasza:
33%

NE

15/L

2010. máj. 24. 17:25
 23/32 anonim ***** válasza:
35%
hát én 14éves vagyok és szerintem egyáltalán nem jó ötlet,de pl az egyik /osztálytársamnak/barátnömnek már vagy 2éve szinte minden héten másmilyen mükörme van/mondjuk táncol-de szerintem akk sem jó ötlet...
2010. jún. 4. 14:59
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem engedd meg,nekem is van,és imádom,h az osztályból csak nekem,mert a többieknek nem engedik meg

És nekem szőke és narancssárga melírcsíkok is vannak a hajamba.

13/L

2010. jún. 23. 13:30
 25/32 anonim ***** válasza:
utolsó: szép lehetsz a naracssárga csíkokkal a hajadban, mondhatom...
2010. jún. 23. 18:48
 26/32 anonim ***** válasza:
25%
Persze engedd meg jó nagy k*a lesz belőle ha 13 évesen ilyeneket kér. Ne csodálkozz ha jövőre meg majd az abortusz lesz a téma. -.-
2010. jún. 27. 11:50
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Abortusz? Meg piálás? Áruljátok már el, hogy jönnek ezek a dolgok a műkörömhöz????
2010. jún. 27. 18:11
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
én se tudom de ez k*rva vicces:D gratulálok az utolsó előtti válaszolónak;)
2010. jún. 27. 18:13
 29/32 anonim ***** válasza:
47%
Mekkora köcsögök vagytok, egy 13 éves kislánynak *ra nem kell műköröm, húzzon vissza babázni. Miért akarnak nagylányok lenni? Majd egyszer azok lesznek de akkor már nemkellenek senkinek. Az ilyen kis ribancokból lesznek majd a vén *. -.-
2010. jún. 27. 19:45
 30/32 Aubrey* ***** válasza:
13 évesen nekem se jutott még eszembe hogy műkörmöm legyen, most 15öt töltöm és nem azt mondom hogy megbántam, de elegem van hogy folyton körmöshöz járok stb... szerintem ha mindenáron műkörmöt akar(ami teljesen tönkreteszi az eredeti körmét amit tapasztalatból mondok) akkor rövid legyen és ne rikító színekkel! JA és nekem is csak nyáron van(suliba nem túl előnyös,ha túl hozzú a körme nem tud tesizni rendesen mert letörik a körme ha nekidobják a labdát->így járt egy ismerősöm is...) Idén nyáron próbáltam ki elősszőr de kezdem unni.
2010. júl. 26. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!