Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Na most mitcsináljak? Hagyam?

Na most mitcsináljak? Hagyam?

Figyelt kérdés
Az egyik fiú barátom koleszos és itthon volt hétvégén.Ott ültünk a parkba 2-en vártuk a többi haver,és egyszer csak megsókolt.Én visszautasítottam és finoman közöltem vele hmi csak haverok vagyunk(egész jól néz ki de csak haver)És most ugy tűnik bosszubol azt mondja mindenkinek h járok vele!A suliban ahova én járok(szerencsére ő nem oda jár)mindenki mondja szünetbe h grat meg ilyanak elösször nem is tudtam miről van szó!Most mi tegyek?Ő visszament koleszba!
2011. szept. 6. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
szerintem csak előre ivott a medve bőrére és nem bosszúból
2011. szept. 6. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
egész jól néz ki.. hát akkor én inkább járnék vele hiába csak haver. mert mit kellene legyen inkább egy ismeretlennel összejönni.:O
2011. szept. 6. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy már tényleg a csók előtt elterjesztette aztán miután visszautasítottad nem merte senkinek megmondani hogy nem is jártok. :S De szerintem az a legbiztosabb és legegyenesebb ha a fiútól kérdezed meg hogy mi is ez az egész, mielőtt te is elkezdesz "kavarni". :)
2011. szept. 6. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
lehet arra számított hogy viszonozni fgod és előre elmondta nem hiszem hogy bosszúból.
2011. szept. 7. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!