Szerintetek megengedjem?
A lányom 13 éves. Szerintetek megengedjem neki, hogy nyáron ilyen kis orrkarikát rakasson, mint Kesha (ugye jól írom?)?
38N
Te jó ég!
25 éves orrában is undorító az a valami, hát még egy 13 évesében!
Ne légy ennyire engedékeny, mert el fog vele szaladni a ló. Mi lesz a következő? Tetoválás a nemi szervére?
Amúgy is csak divatból csinálná, 2 év múlva senki sem fogja már tudni, ki az a Kesha és ő pedig nagyon megbánná, hogy iyesmikkel rontotta el az arcát.
Ne engedd meg.
Beszélgetnék vele erről. Elmondanám neki a véleményemet, de őt is meghallgatnám. Aztán ha még mindig ragaszkodik hozzá, és nyáron is fog, akkor elvinném egy megbízható helyre megcsináltatni. Egyik barátom mesélte nekem, hogy nálu ka lány osztálytársai suliban szúrták ki az orrukat...
15L
EU-s anyuka, eu-s gyerekkel:-)
Naaa....csak viccelek. Szerintem korai, legalábbis én nem engedném. Pedig azt gondoltam, hogy én milyen modern anya leszek. aztán most két kislány gyermekkel (2,5 éves és 1 hónapos) másképp gondolom. kell a szigor.
Vannak határok.
A lányod amúgy nagyon szeretné, vagy csak szóba jött. Mit válaszoltál neki? Gondolkodsz rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!